Wat is P1 Holiday Parking op Schiphol?

Schiphol staat bekend om haar groot aantal parkeergarages en parkeeropties. Een van deze parkeerdiensten is de P1 Holiday Parking. Wat het precies inhoudt, lees je hier.

Schiphol Parkeren Vergelijken

Meer informatie over P1 Holiday Parking Schiphol

P1 Holiday Parking van Schiphol is een service waarbij u in weekenden en vakanties langer dan de maximale 48 uur mag parkeren op P1. P1 is de parkeergelegenheid van Schiphol gericht op kort parkeren. Dit maakt P1 erg geschikt voor wanneer u iemand wil wegbrengen of ophalen, of wanneer u kort op reis gaat. Normaliter mag u hier niet langer dan 48 uur staan maar met een exclusieve reservering voor P1 Holiday Parking mag dit wel.

Parkeren op P1 tijdens weekenden en vakanties
P1 Holiday Parking is alleen beschikbaar tijdens weekenden en vakanties. Het tarief is afhankelijk van uw reisduur en reisperiode. U parkeert uw auto in de garage van P1 (voornamelijk overdekte plekken) en loopt vervolgens binnen enkele minuten via een overdekt pad naar de vertrek- en aankomsthallen. P1 Holiday Parking dient online gereserveerd te worden en is beperkt beschikbaar.

Route P1
Om bij Schiphol P1 te komen, volgt u de borden naar Parkeren Schiphol en daarna P1 Parkeren (0-48 uur) & ophalen. Het adres voor uw navigatiesysteem is Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer.

Langer parkeren kan ook op P3 of P4
Als u langer wilt parkeren op Schiphol tegen een voordeliger tarief, kunt u ook kiezen voor P3 Lang Parkeren of P4 Basic Parking.

P3 bestaat uit een open terrein en een overdekte garage. Vanaf P3 wordt u met een shuttlebus in ongeveer 5 minuten naar de terminal gebracht. Deze is gratis en vertrekt elke 10 minuten. Parkeren op P4 is de voordeligste optie die Schiphol aanbiedt. Dit terrein is onoverdekt en ligt iets verder van de terminal dan P3. Ook vanaf P4 wordt u met een bus naar de terminal gebracht. Deze doet er vanaf P4 10 minuten over.

Parkeren op Schiphol via een externe aanbieder
Naast deze parkeermogelijkheden voor parkeren van Schiphol zelf, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Parkeren bij een van de externe aanbieders kan goedkoper zijn dan parkeren bij Schiphol zelf. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van de aanbieder en wordt vervolgens met een gratis shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders met elkaar vergelijken en een reservering maken. Selecteer hiervoor in het overzicht de optie ‘kort/lang parkeren’ en vul de datum in van vertrek en van aankomst. Naast de prijs kunt u ook kijken naar de waardering voor de aanbieders en de afstand/reistijd. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring