VALET PARKING SCHIPHOL

Valet parking is de meest zorgeloze manier van parkeren. Wij vergelijken hieronder de beste Schiphol valet parking opties voor jou.
Van
Tot en met

Valet parkeren Schiphol

Deze wijze van parkeren zorgt voor de minste oponthoud en kunnen de bezoekers gelijk in de terminal stappen of zijn ze er al binnen een minuut. Sommigen noemen het daarom ook wel VIP Parking Schiphol. De uitgebreide dienstverlening zorgt er wel voor, dat er verschillende mogelijkheden voor valet parking beschikbaar zijn. Met recht kan gezegd worden dat Schiphol valet parking als het toppunt van comfort op het gebied van auto parkeren beschouwd mag worden.

Indien je gebruik wilt maken van de meest goedkope manier van parkeren dan is het beste om te kijken bij de shuttle Schiphol parking opties, bij onze Schiphol parking opties vindt je namelijk goedkopere opties om te parkeren. En indien je wilt parkeren en wilt overnachten, dan zijn de park sleep fly schiphol opties het beste voor jou.

Valet parkeren Schiphol vergelijken

Met alle beschikbare mogelijkheden voor valet parkeren op Schiphol, is het altijd een goed idee om een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders. Zo kan je niet alleen voordeliger uitkomen, maar ook veel tijd besparen. Daar gaat het bij valetparking in de meeste gevallen om en is het belangrijk dat men zo snel als mogelijk kan inchecken of bij terugkeer over de auto kan beschikken. Welk gebruik maakt van de valet service van Schiphol zelf, kan rekenen op een parkeerplek bij de terminal zelf. Dat betekent gewoon oprijden tot aan de terminal, uitladen van de bagage en het inleveren van de sleutels. Een medewerker rijdt de auto vervolgens naar een parkeerplek welke naar keuze ook overdekt kan zijn.

P4 parking Schiphol maakt gebruik van een GPS systeem waarmee alle bewegingen van de auto na afgifte van de sleutel worden gevolgd. Ook het totaal afgelegde aantal kilometers wordt weergegeven na afgifte van de auto en zorgt dit systeem er niet alleen voor dat de auto in veilige handen is, maar er ook voorzichtig mee omgesprongen zal worden. Niemand wil namelijk graag zijn of haar kostbaar bezit in onzorgvuldige handen plaatsen en zorgt men er bij P4 Valet Parking Schiphol er wel voor dat de auto in dezelfde staat afgegeven wordt.

Betalen kan middels creditcard plaatsvinden en is het voor bedrijven mogelijk om de rekening per maand opgestuurd te krijgen. Zakelijke rijders maken namelijk het meest gebruik van valet parking en wordt een auto van de zaak soms door meerdere personen gereden. Voor het parkeren komt het dan voordeliger uit om alles centraal door het bedrijf opgestuurd te krijgen en kan er ook controle uitgevoerd worden.

Schiphol valet parking

Naast de officiële Schiphol valet parkeren service, zijn er ook tal van andere aanbieders die ook een dienstverlening op topniveau aanbieden. Er is namelijk een grote vraag naar deze vorm van auto parkeren. Groot is de vraag ook naar wat extra’s terwijl de auto er geparkeerd staat. Bij valet parkeren voor een langere periode (een paar dagen), is het ook mogelijk om de auto gelijk te laten servicen.

Dat is nu echt twee vliegen in een klap slaan omdat na terugkomst je gelijk stapt in een auto die zich in een topconditie verkeert. Bovendien verlies je geen tijd meer om de auto apart ergens naartoe te brengen voor het nodig onderhoudt. Deze wijze van valet parkeren is niet alleen in trek voor zakelijke rijders, maar ook gewoon particulieren die graag het uiterste kiezen op het gebied van auto parkeren. Valet parkeren bij particuliere aanbieders is daarom ook een aantrekkelijke optie.

Extra service bij Schiphol valet parkeren

Extra service wordt geboden in de vorm van het ijsvrij maken van de auto in de winter en natuurlijk het geven van een grondige schoonmaakbeurt. De beste valet parking Schiphol is dus meer dan alleen parkeren van de auto, maar het kunnen kiezen uit een compleet pakket aan diensten welke er allemaal op gericht zijn om de auto in een optimale staat aan de eigenaar af te geven.

Valet parking hoeft trouwens niet te duur te zijn omdat de onderlinge concurrentie de tarieven laag houdt en je trouwens ook voordeel kunt halen uit de extra diensten.

Valetparking Schiphol reserveren

Tegenwoordig gaat zo een beetje alles online en is dat zeker ook het geval bij het reserveren van een plek voor valet parkeren Schiphol. Dat maakt het ook mogelijk om “on the go” snel een plek te reserveren. Bij de officiële valet parking service van Schiphol, kan zelfs tot 4 uurtjes van te voren online een plekje opgezocht worden. Wel handig op zo een wijze en verlies je dus geen tijd met het zoeken van een parkeerplek, vooral wanneer je al wat laat bent om in te checken. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om ruim van te voren een reservering te plaatsen en kan je vaak op zo een wijze ook profiteren van aantrekkelijke kortingen. Je bent zo trouwens ook verzekerd van een plek omdat tijdens de hoogtijdagen het wel druk wordt op de parking. Naast het plegen van een reservering, is het natuurlijk ook mogelijk om wijzigingen aan te brengen of zelfs een annulering.

Bij P6 parking Schiphol kan dat tot 24u van te voren en wordt er daarvoor een klein bedrag in rekening gebracht. Het te betalen bedrag wordt voldaan na het terugnemen van de auto en komen er meerkosten erbij wanneer de auto geparkeerd heeft gestaan voor een langer dan de gereserveerde periode. Tijdens jouw reis kan er namelijk nog van alles gebeuren waardoor je langer weg zal blijven. Over de auto hoef jij je daarbij geen zorgen om te maken en blijft die dus veilig op de parking staan. Er zijn ook aanbieders waar de auto gelijk extra verzekerd wordt bij het gebruik maken van de parking en biedt dit een extra dekking tegen een eventuele schade.

Parkeren Schiphol valet in de buitenlucht

Niet alle auto welke bij de valet parking terecht komen, worden in de parkeergarage gezet. Naar keuze kan er ook gebruik worden gemaakt voor het laten parkeren op een open lucht terrein. Deze vorm van valet parking kost natuurlijk wat minder en is de auto ook hier helemaal in goede handen. Het terrein is namelijk goed beveiligd en wordt er met dezelfde zorg met de auto omgegaan als valet parkeren in een overdekte parking. Bij P6 parking wordt deze wijze van auto parkeren ook met behulp van een GPS gevolgd en worden alle bewegingen ook met behulp van een camerasysteem gevolgd.

Ook bij binnenkomst van de auto bij de parking wordt alles nauwkeurig vastgelegd en zorgt men er zo voor dat het altijd duidelijk is in welke staat de auto ingeleverd is. Belangrijk bij parkeren schiphol valet, is ook de medewerkers welke beschikbaar zijn voor het overnemen van de auto. Een ruime dosis ervaring is daarbij zeker vereist omdat zo een medewerker in staat moet zijn om elk type voertuig naar behoren te besturen. Het is niet de bedoeling dat je bij afgifte van de sleutels een uitleg zal moeten geven over het besturen van de auto. De ervaring van de vale parking medewerkers zorgt er ook voor dat schade aan de auto’s bij het parkeren niet het geval zal zijn en er ook zuinig omgegaan zal worden met de motor en transmissie.

VIP parking Schiphol

Het druk vliegschema op Schiphol zorgt ervoor dat er 1x24u een drukte van jewelste is en is er daarmee ook rekening gehouden bij vale parking. Afhankelijk van het reisschema wordt de auto bij aankomst al klaargezet en zal er nooit sprake zijn van een wachttijd. In het geval van een vertraging wordt er automatisch daarmee rekening gehouden en hoef je dus niet hals over de kop door te geven aan de vale parking aanbieder dat je op een ander tijdstip aan zal komen. Meld wel wanneer je op een andere datum aan zal komen (dus geen vertraging) omdat het de aanbieder de moeite bespaart om de auto voor te rijden. Afhankelijk van de aanbieder worden er extra kosten in rekening gebracht voor het niet tijdig doorgeven van een gewijzigde aankomsttijd en komt het weleens voor dat er vergeten wordt om de sleutels af te geven bij aankomst.

De auto zal in zulke gevallen weggesleept moeten worden naar de parking en komen alle extra gemaakte kosten natuurlijk ook voor rekening van de auto eigenaar.   Met de vele beschikbare voorzieningen van Schiphol vale service, is het niet vreemd dat het om een veelgebruikte valet Schiphol parking gaat en is er nog altijd sprake van scherpe tarieven. Daar houdt de dienstverlening niet mee op omdat naast het parkeren zelf, het ook mogelijk is om te kiezen voor andere diensten zoals het laten schoonmaken van de auto. Bij overdekt valet parkeren is de auto goed beschermd tegen alle weersinvloeden, maar staat de auto even veilig geparkeerd op een open parkeerterrein.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring