Parkeren Schiphol P1

Aan parkeerruimte is er absoluut nooit gebrek op Schiphol en zijn er een aantal opties beschikbaar. Niet iedereen gaat er namelijk naartoe met dezelfde bedoeling is voor het grootste gedeelte kort parkeren nodig. Dat betekent dat de auto in de meeste gevallen maar voor een paar uurtjes geparkeerd zal staan en is P1 parkeren helemaal daarop berekend.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over P1 Parkeren Schiphol 

Ruim en veilig, zal de P1 parking ook nog opvallen door de overige voorzieningen die er te vinden zijn. Iedereen wil namelijk zo snel als mogelijk bij de terminals zijn en is het niet nodig om veel met de bagage rond te sjouwen. Ook voor het ophalen van passagiers met al hun bagage, is het comfortabel om gebruik te maken van P1 parkeren Schiphol.

Reserveren vooraf is niet nodig

Wie onderweg is naar Schiphol hoeft zich niet een aap te schrikken wanneer je tot de ontdekking komt dat je geen reservering gepleegd hebt voor het parkeren. Bij Schiphol P1 rij je namelijk rechtstreeks vanuit de Centuurbaan Zuid naar binnen en kan de bagage gelijk bij de speciaal daartoe aangewezen plekke uitgeladen worden. De nabijheid van de terminals zorgt ervoor dat je al lopend ernaar kunt en hoeft er dus niet gewacht te worden op een pendelbus. Comfortabeler kan het dus niet en kan er afgerekend worden bij het vertrek uit de parking. Daartoe zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar en variëren die van het betalen met een creditcard tot aan contant geld. Het is goed om vooraf de tarieven online te checken omdat er sprake kan zijn van aanpassingen. Zij die van plan zijn om wat langer weg te blijven, kunnen het liefst gebruik maken van Long term parking P3. er kan ook voor worden gekozen om te parkeren voor een korte periode waarbij het tarief voor elke tien minuten geldt. Wie dus snel terug is, kan voor een paar euro’s al een veilige parkeerplek op loopafstand van de terminals vinden.

Reserveren is niet nodig

Een ander handig punt van Parkeren P1 Schiphol is ook, dat er geen reservering nodig is. Een parkeerplek is er altijd te vinden op deze ruime parking en kan je er ook zonder oponthoud gelijk vertrekken. De auto mag er wel tot 48uur geparkeerd staan en wordt er een extra bedrag per dag in rekening gebracht bij het langer wegblijven.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een plek te reserveren en levert dat een aardig tijdsvoordeel op bij het parkeren. Op vertoon van de creditcard openen de slagbomen gelijk en vindt hetzelfde ook plaats bij het wegrijden. Wie nog meer comfort wenst, kan voor kentekenherkening. Vergeet daarbij wel niet om het parkeerkaartje mee te nemen omdat die nodig zal zijn bij het vertrek uit de parking. Ondanks de grote stroom van auto’s is de veiligheid gewaarborgd dankzij het cameratoezicht en is diefstal van de auto niet mogelijk dankzij de controle van het kentekennummer en de creditcardgegevens.

De parking is voor het grootste gedeelte overdekt en dus geschikt voor gebruik in alle jaargetijden. Parkeren in de winter bijvoorbeeld levert dus geen problemen op en loop je gelijk naar de terminal zonder op een pendelbus te wachten.

Parkeren bij P1 Schiphol is dus niet alleen voordelig qua het tarief, maar levert ook een aardige tijdswinst op. Je parkeert de auto immers op maar een paar minuten lopen van de terminal. Bovendien ben je niet afhankelijk van een pendelbus. Reserveren is ook niet nodig en is de veiligheid er gegarandeerd dankzij het cameratoezicht en de mogelijkheid om te kiezen voor kentekenherkenning. Let er wel op dat de parkeertarieven bij Schiphol verschillen kunnen vertonen in het hoogseizoen en het dan toch wel verstandig is om de plek van te voren te reserveren. Zo ben je er niet alleen verzekerd van een plek, maar ook bekend met het tarief. Geen verassingen dus bij het afrekenen aan de “poort” en past Parkeren Schiphol P1 dus goed voor zij die graag alle kosten op een rijtje willen zetten. Vergeet ook niet om bij wijzigingen in het vliegschema dat ook gelijk te doen voor de reservering.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring