Parkeren Schiphol P3

Op reis, maar toch het liefst met jouw eigen auto? Dat kan met gebruikmaking van Schiphol parkeren P3. Daar kan er gebruik van worden gemaakt vanaf het parkeren voor drie dagen of meer. Voor zo een lange periode jouw auto geparkeerd laten staan betekent ook dat de veiligheid gegarandeerd moet zijn en de tarieven ook niet te hoog op moeten lopen. Daar is alles wel rekening mee gehouden en kan je dus met een gerust hart het vliegtuig pakken. Wie het slim aanpakt kan er extra voordelig parkeren.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over P3 Parking Schiphol 

Reserveer van te voren een plek op P3 Schiphol

Er gelden lagere tarieven voor zij die een reservering hebben gepleegd en kan dat gewoon online gebeuren. Even op de officiële site gaat en aangegeven voor welke periode de auto er geparkeerd zal worden. Het tarief wordt er gelijk berekend en weet je zo vooraf waar je aan toe bent. Zo kunnen alle reiskosten keurig op een rijtje worden geplaatst en helpt dat altijd mee voor een volledige planning. Het handige van zo een reservering is, dat er altijd nog veranderingen aangebracht kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld de periode aangepast worden of het kentekennummer. Die dient namelijk ter identificatie bij het parkeren en wordt het kenteken ook gebruikt om het in- en uitrijden van alle auto’s op de parking. Er dient een kleine toeslag betaalt te worden voor het parkeren buiten de gereserveerde periode en is het online kunnen aanbrengen van de wijzigingen snel gedaan.

Eenmaal op de parking wordt je gelijk op weg geholpen

Bij de ingang aangekomen, kan de bagage er ook gelijk uitgeladen worden. Een groot voordeel omdat het heel wat ongerief bespaart en kunnen de overige passagiers er ook gelijk uitstappen. Voor minder validen, zijn er parkeerplekken te vinden vlak bij de ingang. Op het aantonen van jouw invalidenkaart wordt je gelijk op weg geholpen door de daar aanwezige assistenten. Die zijn er ook voor een ieder die wat hulp kan gebruiken of wat vragen wilt stellen. Het mag dus niet mis gaan bij P3 parkeren Schiphol. Ook aan het betaalgemak is er gedacht en is er een aparte ingang voor zij die een reservering hebben. Door gebruik te maken van jouw creditkaart wordt de slagboom automatisch geopend en zal dezelfde procedure gebruikt worden bij het wegrijden. Afrekenen gebeurt automatisch.

Voor extra veiligheid wordt er ook gebruik gemaakt van kentekenherkenning. Alle gegevens in het systeem moeten overeenkomen met die van het kenteken en de creditcard voordat de slagboom geopend wordt. Op het terrein zelf zijn er overal camera’s geplaatst en wordt alles dus nauwlettend in de gaten gehouden. Parkeren met een gerust gevoel is dus gegarandeerd bij P3.

Kies je voor meer comfort?

Met alle bovenstaande voorzieningen, is er nog meer te bieden op P3 parkeren Schiphol. Er kan namelijk ook gebruik gemaakt wordt van overdekt parkeren. Die is ruim en zorgt dat de auto er beschermd is van alle weersinvloeden. Dat is wel handig in bijvoorbeeld de bittere kou van de winter of de felle zon in de zomer. Na aankomst van een vermoeiende reis stap je dus in de auto om gelijk jouw weg te vervolgen. Parkeren in de garage is wel niet mogelijk voor auto’s hoger dan 2m en moeten die op de openlucht parking worden geplaatst. Ook aan de elektrische auto’s is er gedacht en zijn er in de garage oplaadpunten te vinden. Tegen een voordelig tarief kan de auto daar opgeladen worden en is reserveren vooraf voor zo een plek wel niet mogelijk.

Wie dus op zoek is naar een parking voor een paar dagen, kan dus terecht bij P3 Schiphol . de mogelijkheid om er de auto overdekt te parkeren is er ook en vertrekt er om de 10 minuten een pendelbus richting de terminals. Lang duurt het dus nooit om na het parkeren al in te checken en stap je na terugkomst natuurlijk weer in dezelfde bus. Het belangrijkste is ook dat er rekening gehouden is met de tarieven. Ook minder validen kunnen er terecht en zijn er voor elektrische auto’s ook oplaadpunten te vinden. 

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring