Parkeren Schiphol P4

Op zoek naar het voordeligst parkeerplekje op Schiphol? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij de P4 parking. Die is er speciaal voor parkeren met wat minder voorzieningen dan door de overige parkings geboden wordt. Desondanks parkeer je ook bij de P4 net zo veilig en voordelig als op alle andere parkeerplekken van Schiphol!

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie P4 Parkeren Schiphol 

Grote verschillen tussen de P4 en de andere Schiphol parkings zijn er niet. Wel ontbreken er bijvoorbeeld de assistenten bij de P4. Alles is echter duidelijk aangegeven en wordt daar nog eens extra kracht aan bijgezet door het verplicht reserveren voor een plek. Wie namelijk gebruik wil maken van Schiphol parkeren P4, zal eerst online een plek moeten reserveren. Zonder een reservering is parkeren daar dus niet mogelijk. Het voordeel van deze aanpak, is dat alle regels vooraf duidelijk zijn en ook de parkeerperiode. Ook is het te betalen bedrag gelijk bekend en komt dat goed uit voor zij die van plan zijn de auto voor er voor een aantal dagen geparkeerd te laten staan.

Alleen creditcard slechts nodig

Met al jouw gegevens al in het systeem, is het parkeren snel gedaan en kan je bij het uitrijden ook gewoon de creditcard tonen. Wie ervoor kiest, kan ook gaan voor kentekenplaat herkenning. Dat betekent dat bij aankomst de plaat wordt gescand en zal bij vertrek hetzelfde gedaan worden. Het is zelfs niet nodig om jouw creditcard te tonen in zulke gevallen. Indien je voor een periode langer dan aangegeven bent weggebleven, zal er wel extra betaald dienen te worden. P4 parkeren Schiphol is ook te gebruiken voor langere periodes. Dat dien je natuurlijk bij het reserveren op te geven omdat er anders extra kosten per dag in rekening gebracht zullen worden. De auto blijft te allen tijde veilig geparkeerd en wordt het heel terrein met camera’s bewaakt. Alles wordt dus in de gaten gehouden en kan de auto met een gerust gevoel achtergelaten worden. Ook bij het wegrijden helpt de kentekenplaat herkenning en vergeet je niet bij het betreden van de parking de parkeerkaart te nemen.

Snel bij de vertrekhal via P4 Schiphol parkeren

Eenmaal geparkeerd, zal je snel bij de vetrekhal zijn dankzij de pendelbus die elk kwartier vertrekt. Daar kan je in alle comfort met alle bagage plaatsnemen en gebruik je dezelfde bus weer om terug te komen op de parking. De snelheid waarmee dat gebeurt en het gemak om op een centrale plek op de parking de bagage in te laden, draagt in grote mate bij aan de service welke verbonden is aan P4 Schiphol. Het gaat hier wel om onoverdekt parkeren en is er geen parkeergarage beschikbaar. Er kan altijd om assistentie gevraagd worden via de intercom welke zich bevindt bij de slagboom of de automaat. Helemaal op jezelf aangewezen ben je dus nooit en kan er altijd snel hulp worden geboden.

Er is ook gedacht aan diegenen die een elektrische auto rijden en met een volle accu terug willen keren. Op P4 parking Schiphol zijn er daarom ook tal van oplaadpunten te vinden en bevinden die zich niet ver van de ingang. Voor het opladen betaal je wel een vast tarief per uur.

Deze parking is voor een ieder geschikt, ook zij die wat minder goed ter been zijn. Er kan door deze groep gebruik worden gemaakt van de vele mindervalide parkeerplekken en dient de invalidekaart wel duidelijk zichtbaar geplaatst te worden.

De P4 parking Schiphol mag dus apart genoemd worden vanwege de mogelijkheid de auto te parkeren voor zowel een korte periode of een paar dagen. Dit alles is mogelijk op één terrein en hou je er wel rekening mee dat het hier om onoverdekt parkeren gaat. Van de pendelbus mag er gratis gebruik worden gemaakt en zijn er intercoms aanwezig om gelijk contact op te nemen met de medewerkers. Betalen vindt plaats met behulp van jouw creditcard en kan er gekozen worden voor kentekenherkenning. Veilig en goedkoop dus, P4 parking Schiphol en is deze te bereiken via de Loevesteinse Randweg. Hou ook rekening met extra toeslagen wanneer je op een later dan aangeven tijdstip de auto op komt halen.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring