Parkeren Schiphol P5

Eenmaal onderweg naar Schiphol geeft het altijd wel een goed gevoel wanneer je er verzekerd van zal zijn om een goede parkeerplek te bemachtigen. Dat zal zeker het geval zijn wanneer je voor Schiphol parkeren P5 hebt gekozen.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over Schiphol P5 Parkeren

Reserveren van een parkeerplek op de P5 kan volledig online gebeuren en rij je dus gelijk naar binnen wetende dat er zeker een plek vrij is. De slagbomen gaan ook meteen open op vertoon van jouw creditcard en kan je een plek naar wens uitkiezen. Van daaruit hoef je natuurlijk niet met alle bagage naar de bushalte te lopen omdat het mogelijk is om alles vooraf uit te laden en daarna de auto te parkeren. Dezelfde werkwijze wordt ook gevolgd na aankomst en wordt jou het rondsjouwen met alle bagage dus bespaard.

Snel bij de juiste terminal

Maak je maar geen zorgen over oponthoud bij het parkeren en het inchecken omdat alles bij P5 parking Schiphol gericht is op een snelle afhandeling. Welk gebruik maakt van de speciale app van Schiphol, kan al online inchecken en vermijdt je het zo om in een lange rij te belanden. Bij het reserveren online voor een plek, is het ook mogelijk om alsnog een verandering aan te brengen. Ook bij een verlate terugkomst kan je dat tijdig aangegeven. Dat is wel een hele geruststelling en is het hiermee ook duidelijk dat deze parking ook gebruikt kan worden voor long term parking. Deze veel gevraagde parkeermogelijkheid, is zeker het bekijken waard bij P5 Schiphol. Lang parkeren wordt vaak geassocieerd met hoge tarieven, maar ligt dat wel anders bij Schiphol P5. Zelfs het te betalen bedrag voor het geparkeerd laten staan van de auto voor een paar weken, is niet hoog en ben je gegarandeerd dat de auto ook gelijk in goede handen is. De parking is namelijk beveiligd en hebben onbevoegden er dus niet toegang.

Reserveren op het laatste moment is ook mogelijk

Door alle drukte om de koffers in te pakken of de laatste voorbereidingen te treffen voor de reis, komt het vaak voor dat men vergeet een reservering te plegen voor een parkeerplek.

Geen nood, want bij P5 parking Schiphol is het mogelijk om tot op het laatste moment een plek te reserveren. Dat kan je trouwens gewoon met behulp van jouw smartphone online doen en rij je met een gerust gevoel naar Schiphol.  Tijdens de vakantie is het ook altijd mogelijk om jouw aankomstdatum te wijzigen wanneer je bijvoorbeeld besluit wat langer weg te blijven. Jouw reisplannen zullen dus nooit negatief beinvloedt worden door je zorgen moeten te maken over de auto.

Betalen voor de plek kan op vele manieren en zal je ook daar geen oponthoudt ondervinden. Alles is erop gericht om na het hebben geparkeerd van de auto, zo snel als mogelijk op weg te zijn naar de terminal.  De pendelbus die elke 10min vertrekt is ruim en maakt het daarbij niet uit hoeveel bagage je nu meeneemt.  Wie het echter sneller wenst, kan vooraf een taxi reserveren en binnen een minuut of twee bij de vertrekhal zijn. De taxi wacht jou al op bij de parking en wordt er graag een helpende hand geboden met de bagage. Deze vorm van parkeren nadert valet parkeren het dichts, maar kost natuurlijk stukken goedkoper.

P5 parkeren Schiphol is gunstig gelegen en zonder moeite (files) te bereiken. Met de pendelbus of een taxi kan dan het laatste stuk naar Schiphol afgelegd worden. oponthoudt zal je daarbij nooit ondervinden en wordt natuurlijk dezelfde snelle service ook geboden bij terugkomst. Het parkeren vindt plaats op een beveiligd terrein en wordt er de mogelijkheid geboden om tot op het laatste moment een reservering online te maken. Dat is een handige service van P5 Schiphol en ben je zo altijd verzekerd van een plek tegen een altijd scherp tarief, ook voor lang parkeren.

 

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring