Parkeren Schiphol aanbieding

Parkeren Schiphol aanbieding | vergelijk alle parkeertarieven! Speciale acties en korting voor parkeren op Schiphol. Die vindt u in onze vergelijker. Vergelijk makkelijk en snel alle parkeertarieven Schiphol en reserveer zorgeloos en zeker via Schipholparking.nl.

Parkeren Schiphol aanbiedingen vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Schiphol parkeren aanbiedingen

Parkeren Schiphol aanbieding

Parkeren Schiphol aanbieding, in onze vergelijker ontvangt u een overzicht van onze speciale acties en kortingen die we u mogen aanbieden voor het parkeren op en nabij Schiphol. Profiteer nu en reserveer vandaag nog uw parkeerplek.

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden van parkeren op Schiphol.

Lang parkeren Schiphol

Wanneer u langer dan 2 dagen wilt parkeren op Schiphol, dan kunt u het beste kiezen voor lang parkeren Schiphol. Hiervoor heeft u verschillende mogelijkheden.

P3 Lang Parkeren Terrein
Een aantrekkelijke optie van Schiphol zelf is P3 Lang Parkeren (voorheen Schiphol Smart Parking). P3 Lang Parkeren is beschikbaar vanaf 3 dagen parkeren. U kunt vooraf reserveren maar dat hoeft niet. Echter, als u vooraf reserveert heeft u gegarandeerd plek en betaalt u een voordeliger tarief. Het terrein ligt dichtbij de luchthaven, binnen 5 minuten bent u met de gratis snelbus bij de terminal. Deze bus gaat elke 10 minuten en rijdt 24 uur per dag. Parkeert u liever niet op een open terrein? Dan is P3 Lang Parkeren Garage een optie. U vindt hieronder meer informatie.

P3 Lang Parkeren Garage
U kunt bij P3 Parkeren ook kiezen voor een parkeerplek in een garage. Zo weet u zeker dat uw auto droog staat tijdens uw afwezigheid. Verder gelden voor deze optie dezelfde  voorwaarden als voor P3 Lang Parkeren Terrein. Wanneer P3 Lang Parkeren niet beschikbaar is, dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van P4 Basic Parking van Schiphol. Gaat u korter weg of reist in een drukke periode of in vakanties? Dan kunt u kiezen voor P1 Kort Parkeren (tot 48 uur) of P1 Holiday Parking (alleen tijdens weekenden en vakanties). U vindt onder ‘Kort Parkeren Schiphol’ meer informatie.

P4 Basic Parking
De voordeligste optie van Schiphol zelf voor lang parkeren is P4 Basic Parking. Basic Parking is, net als P3, beschikbaar vanaf 3 dagen parkeren. U dient echter voor P4 wel vooraf te reserveren. De plaatsen zijn beperkt, afhankelijk van drukte en de periode. Ook de tarieven zijn afhankelijk van reisperiode en reisduur. Vanaf P4 reist u met de bus in 10 minuten naar de terminal. Ook deze bus is gratis en rijdt 24 uur per dag.

Externe aanbieders parkeren Schiphol
Naast deze parkeermogelijkheden van Schiphol zelf, kunt u ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Voor een compleet overzicht, makkelijk parkeren vergelijken en direct reserveren gebruikt u de vergelijker hierboven. Dat is pas echt goedkoop parkeren Schiphol!

Kort parkeren Schiphol

Er zijn verschillende manieren om kort te parkeren op Schiphol. Afhankelijk van hoe lang u wilt parkeren, zijn dit de mogelijkheden.

Een paar uurtjes parkeren?
Wanneer u kort wilt parkeren op Schiphol, bijvoorbeeld een paar uurtjes om iemand weg te brengen of op te halen, dan kunt u het beste gebruikmaken van Schiphol Terminal Parking, oftewel P1 Kort Parkeren. Hierbij staat uw auto overdekt en tegenover de terminal geparkeerd. U loopt vervolgens via een overdekt pad binnen enkele minuten naar de vertrek- en aankomsthallen.

De hele dag parkeren?
Wilt u een hele dag parkeren of gaat u een weekendje weg? Ook dan kunt u gebruikmaken van Schiphol P1 Kort Parkeren. U kunt maximaal 48 uur op P1 parkeren. U bent echter een stuk voordeliger uit door te parkeren bij een van de externe aanbieders zoals Allinparking.

Parkeren op P1 met P1 Holiday Parking
In weekenden en drukkere periodes, zoals vakanties, kan de maximale parkeerduur van P1 (48 uur) worden opgerekt. U mag in dat geval langer dan 48 uur op P1 parkeren. U maakt dan gebruik van P1 Holiday Parking. Hiervoor heeft u een speciale reservering nodig. Tarieven zijn afhankelijk van uw reisduur en reisperiode.

Iemand even afzetten bij de vertrekhal kan gratis
Wilt u iemand alleen even wegbrengen en afzetten bij Schiphol? Dat kan direct voor de vertrekhallen. Hier mag alleen worden gestopt om passagiers te laten uitstappen en bagage uit te laden. U mag hier niet parkeren.

Parkeren Schiphol aanbieding: Voor een compleet overzicht, makkelijk parkeren vergelijken en direct reserveren gebruikt u de vergelijker hierboven.

Valet parkeren Schiphol

De snelste manier van parkeren is valet parking. Met valet parking geeft u bij de vertrekhal uw auto af en wordt deze voor u geparkeerd. Uzelf stapt vervolgens zo de terminal binnen. Wanneer u gebruik wilt maken van valet parking op Schiphol, dan kunt u kiezen uit Schiphol P6 Valet Parking en Schiphol Terminal Valet Parking, of uit een van de externe aanbieders van valet parking. De externe aanbieders zijn vaak goedkoper dan valet parking van Schiphol zelf. Om de prijzen van valet parking te vergelijken en direct te reserveren kijkt u in bovenstaande vergelijker.

Meer informatie over lang parkeren, kort parkeren en valet parkeren op Schiphol vindt u in de veelgestelde vragen op onze site. 

Parkeeropties Schiphol

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring