Parkeren Schiphol P6

Het parkeren op Schiphol is goed georganiseerd en is er aan alles gedacht. Zo ook voor zij die op zoek zijn naar wat meer luxe bij het parkeren. Valet parking is daarbij de beste keuze en kan dat bij Schiphol parkeren P6 gebeuren. Wij vergelijken hier de beste opties voor wat betreft valet parkeren op Schiphol!

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over P6 Parkeren Schiphol

Zelf de auto moeten parkeren is niet nodig bij de P6, gezien het gaat om valet parking Schiphol. Het wordt namelijk gedaan door de plaatselijk aanwezige medewerkers. Die zijn met zorg uitgekozen om elke auto met de nodige voorzichtigheid naar de parkeerplek te rijden. Alle maatregelen zijn er genomen om ervoor te zorgen dat de auto in precies dezelfde staat afgegeven wordt bij terugkomst en zal alleen de kilometerteller een verschil vertonen. Het gemak dat deze vorm van parking echter biedt is ongeëvenaard en draagt het zeker een aardig steentje bij om reizen via Schiphol zo comfortabel als mogelijk te maken.

Alle informatie is eenvoudig na te trekken

Wie mocht twijfelen aan het aantal afgelegde kilometers op de teller na ophalen van de auto, kan dat altijd bekijken met behulp van de GPS registratie van alle bewegingen van de auto. Dat geschiedt automatisch na afgifte van de sleutels aan de medewerker en kan elke afgelegde afstand dus verantwoordt worden. Er zal trouwens nooit meer dan 12km erbij komen en hangt alles af van de afstand tot de terminal. Het ervaren personeel kan professioneel omgaan met elk type voertuig en is het dus niet nodig om bij afgifte van de sleutels instructies te geven. Ook bij het ophalen van de auto wordt er met alles rekening gehouden en wordt de auto in de winter bijvoorbeeld geheel ijsvrij gemaakt. De parking is namelijk onoverdekt, maar streng beveiligd met behulp van camera’s. Ook is het heel terrein afgesloten waardoor niemand het terrein zonder enige reden kan betreden. De auto is dus in veilige handen en geeft dat altijd een gerust gevoel. Bij het binnenrijden moet de auto door de videostraat waarbij de auto vanuit alle kanten nauwkeurig wordt gefilmd. Zo is het voor alle partijen duidelijk in welke staat de auto ingeleverd is.

Reserveren voor P6 Valet Schiphol

Ruim van te voren reserveren is bij P6 parkeren Schiphol is natuurlijk altijd mogelijk, maar wordt ook de mogelijkheid geboden om tot zelfs 4u van te voren aan te geven dat je naar een plekje zoekt. Dat komt altijd van te pas wanneer je vergeten bent om te reserveren of op het laatste moment besloten hebt om met de auto naar Schiphol te rijden. Het is echter ook mogelijk om zelfs binnen 4u een plek te reserveren en doe je dat door middels een telefoontje naar de servicebalie. Erg gemakkelijk allemaal om gebruik te maken van Schiphol parking. Hou daarbij wel rekening met een extra toeslag, maar ben je er dan wel van verzekerd binnen zo een korte periode gebruik te kunnen maken van de valet parking service P6.

Na aankomst op Schiphol parkeer je de auto op een aangewezen plek, dienen de sleutels afgegeven te worden bij de balie en ben je vervolgens binnen een paar minuten in de terminal om in te checken. Ondertussen wordt de auto naar de officiële parking gereden. De maximale doorrijhoogte is gesteld op 2m en let je er ook op om bij het betreden van het terrein het parkeerkaartje bij de slagboom te nemen. Het kaartje lever je samen met de autosleutels in en bevindt alle relevante informatie zich op de kaart. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling aan de balie en ben je dus snel op weg naar de terminal.

Het comfort van een valet parking service is dus voor een ieder weggelegd bij P6 Schiphol en is het zelfs mogelijk om een paar uurtjes van te voren een plek te reserveren. Zorg bij het wijzigen in het reisschema er wel voor om dat tijdig door te geven. Na binnenkomst is het gewoon een kwestie van het afgegeven van de sleutel en parkeerkaart aan de balie en wordt er met de nodige voorzichtigheid omgesprongen met de auto. Het is ook mogelijk om jouw elektrische auto gelijk op te laden en stap je dus na aankomst gelijk in een auto met volle accu’s.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring