Wat kan ik het beste doen als ik iemand wil ophalen van Schiphol?

Wanneer u iemand wilt ophalen van Schiphol, dan heeft u verschillende mogelijkheden. De belangrijkste opties zijn hier op een rij gezet.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over ophalen van passagiers van Schiphol

Als u iemand wilt ophalen, dan kunt u het beste gebruikmaken van Schiphol P1 Kort Parkeren. U parkeert uw auto dan op parkeerterrein P1, op enkele minuten loopafstand van de incheckbalie. U betaalt 1 euro per 10 minuten, met een maximaal dagtarief van 37,50.

Wilt u comfortabel parkeren en in alle rust en ruimte iemand op wilt halen? Dan kunt u ook kiezen voor Schiphol Privium Plus Parking.  De parkeerplekken van Privium 1 bevinden zich vooraan in de parkeergarage P1 Kort Parkeren, op enkele minuten lopen van de terminal. U kunt gebruik maken van de eigen ingang voor Privium Plus-leden. Vooraf reserveren is niet nodig.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring