Wat is P3 Lang Parkeren op Schiphol?

Wanneer u langer dan 48 uur wilt parkeren op Schiphol, dan kunt u het beste kiezen voor lang parkeren. Dit kunt u doen op P3, P4, of bij één van de parkeeraanbieders in de omgeving. Op deze pagina vindt u meer informatie over parkeren op P3.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over P3 Lang Parkeren Schiphol

P3 Lang Parkeren
Lang Parkeren P3 (voorheen Schiphol Smart Parking), is een populaire parkeergelegenheid even buiten Schiphol. Parkeren op P3 kan op het terrein of in de overdekte garage. U hoeft voor parkeren op P3 niet te reserveren. Reserveren is echter wel voordeliger. Tarieven zijn afhankelijk van reisduur en reisperiode. Vanaf P3 wordt u met een gratis shuttlebus binnen 5 minuten naar de terminal gebracht. Deze bus vertrekt elke 10 minuten.

Een andere, voordeligere optie voor lang parkeren op Schiphol, is P4 Basic Parking. Basic Parking is ook beschikbaar vanaf 3 dagen parkeren. Vooraf online reserveren is verplicht. De tarieven zijn afhankelijk van reisduur en reisperiode. Het is aan te raden om op tijd te reserveren. Parkeerterrein P4 ligt iets verder weg dan P3. U doet er vanaf P4 ongeveer 10 minuten over om met de gratis shuttlebus naar de terminal te komen.

Route P3
Om bij P3 te komen, volgt u de borden naar Lang Parkeren, P3. Het adres voor uw navigatiesysteem is Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol, Haarlemmermeer.

Andere aanbieders lang parkeren
Naast deze parkeermogelijkheden voor lang parkeren van Schiphol zelf, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Parkeren bij een van de externe aanbieders kan goedkoper zijn dan parkeren bij Schiphol zelf. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van de aanbieder en wordt vervolgens met een gratis shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders met elkaar vergelijken en een reservering maken. Selecteer hiervoor in het overzicht de optie ‘lang parkeren’ en vul de datum in van vertrek en van aankomst. Naast de prijs kunt u ook kijken naar de waardering voor de aanbieders en de afstand/reistijd. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Zie ook de algemene pagina over lang parkeren.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring