Lang parkeren op Schiphol, hoe kan ik dat het beste doen?

Wanneer u langer dan 2 dagen wilt parkeren op Schiphol, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Wat deze mogelijkheden precies inhouden, vertellen we hier.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over Lang Parkeren Schiphol

U kunt als u langer wilt parkeren dan 3 dagen terecht op P3 Lang Parkeren of P4 Basic Parking. Uw auto staat geparkeerd op een terrein of in een garage en u wordt met een shuttlebus naar de terminal vervoerd. Online reserveren is gewenst danwel verplicht. U kunt voor lang parkeren ook kiezen voor een van de externe parkeeraanbieders. Zoekt u iets meer parkeergemak? Dan is Valet Parking wellicht wat voor u. U heeft de keuze uit P6 Valet Parking en Terminal Valet Parking, waarbij de laatste optie de meest comfortabele is.

De voordeligste optie voor lang parkeren van Schiphol zelf is Basic Parking op P4. Basic Parking is beschikbaar vanaf 3 dagen parkeren. Vooraf online reserveren is verplicht. De tarieven zijn afhankelijk van reisduur en reisperiode. Het is aan te raden om op tijd te reserveren. Parkeerterrein P4 is iets verder weg, maar elke 10 minuten rijdt er een gratis snelbus die u binnen 10 minuten naar de terminal brengt. U kunt ook kiezen voor Lang Parkeren P3 (voorheen Schiphol Smart Parking). P3 ligt iets dichter bij de luchthaven. U bent vanaf P3 in ongeveer 5 minuten bij de vertrekhallen.

Parkeren op P3 kan op het terrein of in de overdekte garage. U hoeft hiervoor niet te reserveren, maar dit is wel aan te raden als u verzekerd wilt zijn van een plek. Ook is online reserveren voordeliger.

U kunt als u langer weggaat ook gebruikmaken van valet parking. In dat geval levert u uw auto af bij een chauffeur en zet deze uw auto voor u weg. U loopt vervolgens binnen enkele minuten naar de terminal.

Naast deze parkeermogelijkheden van Schiphol zelf, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Parkeren bij een van de externe aanbieders kan goedkoper zijn dan parkeren bij Schiphol zelf. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van de aanbieder en u wordt vervolgens met een gratis shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders met elkaar vergelijken en een reservering maken. Selecteer hiervoor in het overzicht de optie ‘lang parkeren’ en vul de datum in van vertrek en van aankomst. Naast de prijs kunt u ook kijken naar de waardering voor de aanbieders en de afstand/reistijd. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Zie ook de algemene pagina over lang parkeren.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring