Wat is P4 Basic Parking op Schiphol?

Wanneer u langer dan 48 uur wilt parkeren op Schiphol, dan kunt u het beste kiezen voor lang parkeren. Dit kunt u doen op P3, P4, of bij één van de parkeeraanbieders in de omgeving. Op deze pagina vindt u meer informatie over parkeren op P4.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over P4 Basic Parking Schiphol

P4 Basic Parking
Parkeren op p4 is de voordeligste optie voor lang parkeren die Schiphol aanbiedt. Parkeerterrein P4 ligt iets verder weg, maar elke 10 minuten rijdt er een gratis snelbus die u binnen 10 minuten naar de terminal brengt. Schiphol kan de prijzen van parkeren op P4 laag houden omdat er minder service aangeboden wordt dan op de andere parkeergelegenheden. Voor P4 Basic Parking is online reserveren verplicht. Het tarief dat u betaalt, is afhankelijk van uw reisperiode en reisduur. De aankomst- en vertrektijden bij je reservering mogen een indicatie zijn.

U kunt, als u wat dichter bij Schiphol wilt parkeren, ook kiezen voor Lang Parkeren P3 (voorheen Schiphol Smart Parking). Vanaf P3 reist u in 5 minuten met de gratis shuttlebus  naar de terminal. Een ander voordeel van P3 is dat u hier ook kunt parkeren in overdekte garage. Ook voor parkeren op P3 geldt dat tarieven afhankelijk zijn van reisduur en reisperiode.

Route P4
Om bij P4 te komen, volgt u de borden naar Lang Parkeren. P4 Basic Parking ligt tegenover Hotel Ibis en het busstation. Het adres voor uw navigatiesysteem is Loevesteinse Randweg, 1171 PK Badhoevedorp.

Andere aanbieders lang parkeren
Naast deze parkeermogelijkheden voor lang parkeren van Schiphol zelf, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Parkeren bij een van de externe aanbieders kan goedkoper zijn dan parkeren bij Schiphol zelf. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van de aanbieder en wordt vervolgens met een gratis shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders met elkaar vergelijken en een reservering maken. Selecteer hiervoor in het overzicht de optie ‘lang parkeren’ en vul de datum in van vertrek en van aankomst. Naast de prijs kunt u ook kijken naar de waardering voor de aanbieders en de afstand/reistijd. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Zie ook de algemene pagina over lang parkeren.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring