Wat is het verschil tussen P1 Kort Parkeren en P1 Holiday Parking?

Het verschil tussen P1 Kort Parkeren en P1 Holiday Parking betreft de maximale parkeerduur voor parkeren op P1. Meer daarover, lees je op deze pagina.

Schiphol Parkeren Vergelijken

Meer informatie over P1 Kort Parkeren en P1 Holiday Parking

P1 Kort Parkeren is doorgaans geschikt voor parkeren tot maximaal 48 uur. Ideaal dus als u even iemand wilt ophalen of wegbrengen of als u kort op reis gaat.

P1 Holiday Parking van Schiphol is een service waarbij u in weekenden en vakanties langer dan de maximale 48 uur mag parkeren op P1. P1 Holiday Parking is alleen beschikbaar tijdens weekenden en vakanties. U heeft hiervoor een exclusieve reservering nodig. P1 Holiday Parking dient online gereserveerd te worden en is beperkt beschikbaar. Het tarief is afhankelijk van uw reisduur en reisperiode.

Route P1
Om bij Schiphol P1 te komen, volgt u de borden naar Parkeren Schiphol en daarna P1 Parkeren (0-48 uur) & ophalen. Het adres voor uw navigatiesysteem is Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer. U parkeert uw auto in de garage van P1 (voornamelijk overdekte plekken) en loopt vervolgens binnen enkele minuten via een overdekt pad naar de vertrek- en aankomsthallen.

Schiphol Valet Parking
Een andere, comfortabele manier voor zowel lang als kort parkeren op Schiphol is valet parking.

Valet parking is een snelle en eenvoudige manier van parkeren op Schiphol, waarbij na aankomst bij de vertrekhal een chauffeur uw auto voor u parkeert. U geeft de autosleutels aan de chauffeur en u loopt vervolgens zo naar de incheckbalies. Valet parking is beschikbaar voor korte en lange(re) reizen. Valet parking wordt aangeboden door Schiphol zelf, maar u kunt ook kiezen uit veel externe aanbieders van valet parking. In beide gevallen is reserveren verplicht.

Parkeren op Schiphol via een externe aanbieder
Naast de parkeermogelijkheden voor parkeren van Schiphol zelf, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Parkeren bij een van de externe aanbieders kan goedkoper zijn dan parkeren bij Schiphol zelf. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders met elkaar vergelijken en een reservering maken. Selecteer hiervoor in het overzicht de optie ‘kort/lang parkeren’ en vul de datum in van vertrek en van aankomst. Een aantal externe parkeeraanbieders biedt ook valet parking aan. Naast de prijs kunt u in de vergelijker ook kijken naar de waardering voor de aanbieders en de afstand/reistijd. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring