Wat is de goedkoopste manier om lang te parkeren op Schiphol?

Wanneer u langer dan 2 dagen wilt parkeren op Schiphol, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Meer weten? Lees dan verder!

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over Goedkoop Lang Parkeren Schiphol

De voordeligste optie van Schiphol zelf is Schiphol P4 Basic Parking. Basic Parking is beschikbaar vanaf 3 dagen parkeren en alleen door vooraf te reserveren. U parkeer op P4 tegen een extra voordelig tarief maar u staat wel wat verder van de terminal. Wanneer P4 niet meer beschikbaar is of u liever iets dichter bij de terminal parkeert, kunt u ook kiezen voor P3 Lang Parkeren (voorheen Schiphol Smart Parking). Ook deze optie is mogelijk vanaf 3 dagen parkeren. U hoeft hiervoor niet te reserveren, maar dit kan wel en is wel voordeliger. P3 heeft een terrein waar u uw auto kunt stallen maar u kunt ook kiezen voor parkeren in een overdekte garage. Voor zowel parkeren op P3 als P4 geldt dat u vanaf het parkeerterrein met een shuttlebus naar de terminal wordt gebracht. Deze bus rijdt iedere 10 minuten. De reistijd bedraagt 5 (P3) tot 10 (P4) minuten.

Een andere aantrekkelijke optie is valet parking. Dit kan in sommig gevallen even voordelig zijn als gewoon parkeren terwijl u met valet parking dichterbij de terminal parkeert en uw auto door een chauffeur wordt weggezet. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Hoe werkt valet parking op Schiphol?

Naast deze parkeermogelijkheden van Schiphol zelf, kunt u ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Parkeren bij een van de externe aanbieders kan goedkoper zijn dan parkeren bij Schiphol zelf. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van de aanbieder en u wordt vervolgens met een gratis shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders met elkaar vergelijken op prijs, waardering en afstand. De vergelijker toont u binnen no-time de goedkoopste manier van lang parkeren op Schiphol.

Ga voor meer informatie over lang parkeren naar de pagina ‘Lang parkeren op Schiphol, hoe kan ik dat het beste doen?

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring