Wanneer moet ik reserveren als ik wil parkeren op Schiphol?

Schiphol biedt u verschillende mogelijkheden voor kort parkeren, lang parkeren en valet parking. Reserveren of niet? Dat vertellen we je hier.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over reserveren op Schiphol

Afhankelijk van het parkeerproduct is reserveren soms verplicht. Het kan ook zijn dat reserveren niet verplicht is, maar wel aanbevolen. Op deze pagina kunt u zien voor welke manier van parkeren, reserveren verplicht of aanbevolen is.

Reserveren P3 Lang Parkeren
Wanneer u gebruik wilt maken van Schiphol Lang Parkeren op P3, dan is reserveren optioneel. Echter, kan wel voordeliger zijn om te reserveren. U kunt reserveren vanaf 3 dagen parkeren. Tarieven zijn afhankelijk van reisduur en reisperiode.

Reserveren P4 Lang Parkeren
Kiest u voor P4 Basic Parkeren, dan is reserveren wel verplicht. Ook voor P4 geldt dat u kunt reserveren vanaf 3 dagen parkeren en dat de tarieven afhankelijk zijn van reisperiode en reisduur.

Reserveren P1 Kort Parkeren
Om gebruik te kunnen maken van P1 Kort Parkeren, is reserveren niet verplicht. Hou er wel rekening mee dat u hier maximaal 48 uur mag staan.

Reserveren Schiphol Valet Parking
Bij Schiphol Valet Parking is reserveren noodzakelijk. Schiphol heeft soms bepaalde acties. Wanneer u gebruikmaakt van een actie, kijkt u dan altijd goed of reserveren noodzakelijk is.

Naast de parkeermogelijkheden van Schiphol zelf, zijn er ook veel externe parkeeraanbieders voor kort en lang parkeren en valet parking. Deze kunt u op schipholparking.nl met elkaar vergelijken op prijs, afstand en waardering. Wanneer u kiest voor een externe aanbieder, dan maakt u altijd een reservering via de website. Dit geldt ook wanneer u kiest voor parkeren en overnachten bij een hotel.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring