Goedkoop parkeren Schiphol

Goedkoop parkeren Schiphol? Dat kan via Schipholparking.nl! Vergelijk gemakkelijk alle tarieven en kies de voordeligste. Reserveer direct uw parkeerplek via onze site en u bent verzekerd van zorgeloos parkeren.

Schiphol Parkeren Vergelijken

Meer informatie Goedkoop Parkeren Schiphol

Goedkoop parkeren Schiphol?

Het kan via Schipholparking.nl. Voor een compleet overzicht, makkelijk parkeren vergelijken en direct reserveren gebruikt u de vergelijker hierboven.

Goedkoop lang parkeren Schiphol

Wanneer u langer dan 2 dagen wilt parkeren op Schiphol, kunt u het beste kiezen voor lang parkeren Schiphol. Hiervoor heeft u verschillende mogelijkheden.

De voordeligste optie van Schiphol zelf is P4 Basic Parking. Basic Parking is beschikbaar vanaf 3 dagen parkeren. U dient vooraf online te reserveren. U parkeert op P4 tegen een extra scherp tarief. Wanneer parkeren op P4 niet beschikbaar is, kunt u ook parkeren op P3 (voorheen Schiphol Smart Parking). U heeft op P3 de keuze uit parkeren op een terrein of in een garage. Voor parkeren op P3 is reserveren gewenst maar niet verplicht. In beide gevallen parkeert u op één van Schiphol’s eigen parkeerterreinen en wordt u met een snelbus naar de terminal gebracht. Afhankelijk van uw keuze voor P3 of P4 bedraagt de reistijd ongeveer 5 tot 10 minuten.

Naast deze parkeermogelijkheden van Schiphol zelf, kunt u ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Voor een compleet overzicht, makkelijk parkeren vergelijken en direct reserveren gebruikt u de vergelijker hierboven. Dat is pas echt goedkoop parkeren Schiphol!

Goedkoop kort parkeren Schiphol

Er zijn verschillende manieren om kort te parkeren op Schiphol.

Wanneer u kort wilt parkeren op Schiphol, bijvoorbeeld een paar uurtjes om iemand weg te brengen of op te halen, dan kunt u het beste gebruikmaken van Schiphol P1 Kort Parkeren. Hier staat dichtbij de terminal geparkeerd zodat u binnen enkele minuten bij de vertrek- of aankomsthallen bent.

Wilt u een hele dag parkeren of gaat u een weekendje weg? Ook dan kunt u gebruikmaken van P1 Kort Parkeren, maar u bent een stuk voordeliger uit door te parkeren bij een van de externe aanbieders, zoals Allinparking.

Wilt u alleen even iemand afzetten bij Schiphol? Dat kan (gratis) direct voor de vertrekhallen. Hier mag alleen worden gestopt om passagiers te laten uitstappen en/of bagage uit te laden. U mag hier niet parkeren.

Voor een compleet overzicht, makkelijk parkeren vergelijken en direct reserveren gebruikt u de vergelijker hierboven.

Goedkoop valet parkeren Schiphol

Wanneer u gebruik wilt maken van valet parking op Schiphol, dan kunt u kiezen uit Schiphol P6 Valet Parking en Schiphol Valet Terminal Parking van Schiphol zelf, of uit een van de externe aanbieders van valet parking. De externe aanbieders zijn vaak goedkoper dan valet parking van Schiphol. Om de prijzen van valet parking te vergelijken en direct te reserveren kijkt u in bovenstaande vergelijker.

Meer informatie over lang parkeren, kort parkeren en valet parkeren op Schiphol vindt u in de veelgestelde vragen op onze site.

Goedkoop parkeren schiphol

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring