Ben je een zakenreiziger en moet je vaak naar het buitenland? Voor zakenreizigers biedt Schiphol een groot aantal faciliteiten om hun zakelijke vlucht nog aangenamer te maken. Of het nou gaat om het parkeren van je auto, een stille ruimte om te werken, Schiphol biedt faciliteiten aan waar jij behoefte aan hebt. Maak van Schiphol zelfs een tijdelijk kantoor. Alle voorzieningen zijn aanwezig zodat je in de tussentijd toch nog wat werk kunt afmaken. Bij de verschillende koffiebars en restaurants kun je een comfortabele werkplek vinden. Ook staat het wifi-netwerk gratis ter beschikking.

Zakelijke vlucht Schiphol

Op de pieren vind je verschillende stroompunten en werkplekken. Schiphol is de ideale plek voor een meeting met je business partner. Voor en na de security zijn er verschillende vergaderlocaties aanwezig. De werkplekken op Schiphol zijn ideaal om te werken, studeren of wat te surfen op internet. Dankzij de compacte bureaus en gratis wifi kun je zo aan de slag. Er zijn stopcontacten om je computer, tablet of mobiele telefoon op te laden. Je zakelijke vlucht vanaf Schiphol begint dus heel aangenaam

Zakelijke reisverzekering

Als je op zakenreis gaat is het belangrijk een zakelijke reisverzekering af te sluiten. Maar ben je die vergeten en bevind je je al op Schiphol? Geen probleem, op Schiphol kun je online ook een zakelijke reisverzekering afsluiten. De polis ontvang je binnen enkele minuten per e-mail. Je bent met de zakelijke reisverzekering in heel Europa verzekerd. Je kan eventueel ook kiezen voor werelddekking. Vertrek dus ontspannen vanaf Schiphol en regel je reisverzekering gewoon online. Het is wel belangrijk om te weten dat je alleen online een reisverzekering kan afsluiten als je nog in Nederland bent. Bij een zakenreis horen ook documenten en ander apparatuur die je nodig hebt. Denk hierbij aan een laptop of tablet en een mobiele telefoon.

Zakelijke reisverzekeringen bieden hiervoor een uitgebreide dekking voor apparatuur. Raak je je dure apparatuur kwijt of wordt het gestolen dan is dat ook meeverzekerd. De verzekering keert echter alleen uit als je de apparatuur bij je hebt gedragen en iemand je heeft overvallen of als de spullen zijn gestolen uit je kluis. Ben je in een cafe en laat je je telefoon gewoon liggen dan valt dit niet onder de dekking. Ga dus gerust op zakenreis met een zakelijke reisverzekering af.