Wat is Smart Parking (P3) op Schiphol?

Smart Parking is de naam die voorheen werd gebruikt voor lang parkeren op parkeerterrein P3. Tegenwoordig heet dit P3 Lang Parkeren.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over Smart Parking (P3) Schiphol

Parkeerterrein P3 ligt even buiten Schiphol. U kunt op één van de onoverdekte plekken parkeren of kiezen voor parkeren in de overdekte garage. Vanaf het terrein rijdt een gratis shuttlebus die u binnen 5 minuten naar de terminal brengt. Om bij parkeerterrein P3 te komen, volgt u de borden Lang Parkeren. Het adres voor uw navigatiesysteem is Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer.

Ook kunt u kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders voor lang parkeren. Parkeren bij een van de externe aanbieders kan goedkoper zijn dan parkeren bij Schiphol zelf. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van de aanbieder en u wordt vervolgens met een gratis shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders met elkaar vergelijken en een reservering maken.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring