Wat is Schiphol Excellence Parking?

Op de beste plekken parkeren op Schiphol en genieten van extra service? Dat krijg je allemaal bij Schiphol Excellence Parking. Meer daarover lees je hier.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over Schiphol Excellence Parking

Excellence Parking is een service van Schiphol, waarbij u de meest comfortabele en snelle manier van parkeren aangeboden wordt. Voorheen was Schiphol Excellence een aparte garage maar tegenwoordig is het een service die enkel beschikbaar is voor Privium Plus-leden. Met Excellence parking bent u als Privium Plus-lid verzekerd van de beste (en extra brede) parkeerplekken in de parkeergelegenheden P1 en P3 van Schiphol.

U parkeert dus dichtbij de terminal of ingang van het parkeerterrein zodat u zich snel en gemakkelijk naar de terminal kunt begeven. Bij terugkomst van uw reis bent u via de terminal snel weer bij uw auto. Als u als Privium Plus-lid gebruikt maakt van Schiphol Terminal Valet Parking, krijgt u elke keer € 5 korting op de eerste drie dagen parkeren. Excellence Parking is vooral geschikt voor zakelijk parkeren of halen en brengen in alle rust en ruimte.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring