Kan ik mijn elektrische auto opladen tijdens het parkeren op Schiphol?

Wanneer u uw elektrische auto parkeert op Schiphol, dan zijn er een aantal locaties waar u uw auto kunt opladen. Waar deze locaties precies liggen en wat het je allemaal gaat kosten, vertellen we hier.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie elektrisch opladen Schiphol

De locaties waar je op Schiphol terecht bent voor het opladen van je elektrische auto, zijn als volgt:

  • P1 Kort Parkeren: In P1 kunt u uw elektrische auto opladen, indien er plaats beschikbaar is. U vindt de elektrische laadpalen op de eerste verdieping in rij 101 (Windmolen). Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00. De laadpunten zijn niet vooraf te reserveren.
  • P3 Lang Parkeren Garage: In de garage van P3 kunt u uw elektrische auto opladen, indien er plaats beschikbaar is. U vindt de elektrische laadpalen op de begane grond rechts van de ingang. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00.
  • P6 Valet Parking: Geef bij de servicebaliemedewerker aan dat u een elektrische auto heeft. Wanneer u terugkomt van uw reis zorgen medewerkers ervoor dat uw auto is opgeladen. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00.
  • Terminal Valet Parking: Geef bij de servicebaliemedewerker aan dat u een elektrische auto heeft. Wanneer u terugkomt van uw reis zorgen medewerkers ervoor dat uw auto is opgeladen. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00.

In de opties in de linkerbalk van de vergelijker kunt u ook bij andere parkeeraanbieders kiezen voor opties rondom het parkeren van een elektrische auto. U kunt kiezen voor “Elektrische auto opladen”, “Elektrisch laden Tesla” of “Elektrisch laden plug-in”.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring