Kan ik mijn elektrische auto opladen tijdens het parkeren op Schiphol?

Wanneer u uw elektrische auto parkeert op Schiphol, dan zijn er een aantal locaties waar u uw auto kunt opladen. Waar deze locaties precies liggen en wat het je allemaal gaat kosten, vertellen we hier.

Schiphol Parkeren Vergelijken

Meer informatie elektrisch opladen Schiphol

De locaties waar je op Schiphol terecht bent voor het opladen van je elektrische auto, zijn als volgt:

  • P1 Kort Parkeren: In P1 kunt u uw elektrische auto opladen, indien er plaats beschikbaar is. U vindt de elektrische laadpalen op de eerste verdieping in rij 101 (Windmolen). Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00. De laadpunten zijn niet vooraf te reserveren.
  • P3 Lang Parkeren Garage: In de garage van P3 kunt u uw elektrische auto opladen, indien er plaats beschikbaar is. U vindt de elektrische laadpalen op de begane grond rechts van de ingang. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00.
  • P6 Valet Parking: Geef bij de servicebaliemedewerker aan dat u een elektrische auto heeft. Wanneer u terugkomt van uw reis zorgen medewerkers ervoor dat uw auto is opgeladen. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00.
  • Terminal Valet Parking: Geef bij de servicebaliemedewerker aan dat u een elektrische auto heeft. Wanneer u terugkomt van uw reis zorgen medewerkers ervoor dat uw auto is opgeladen. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00.

In de opties in de linkerbalk van de vergelijker kunt u ook bij andere parkeeraanbieders kiezen voor opties rondom het parkeren van een elektrische auto. U kunt kiezen voor “Elektrische auto opladen”, “Elektrisch laden Tesla” of “Elektrisch laden plug-in”.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring