Is het mogelijk om overdekt te parkeren op Schiphol?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto overdekt te parkeren op Schiphol. Welke mogelijkheden dat allemaal zijn, vertellen we hier.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie Overdekt Parkeren Schiphol

Wanneer u kiest voor Schiphol P1 Kort Parkeren, staat uw auto doorgaans op een overdekte parkeerplek. Ook bij Schiphol Terminal Valet Parking staat uw auto overdekt. Als u lang wilt parkeren, heeft u bij P3 Lang Parkeren de mogelijkheid om te kiezen voor parkeren in een overdekte garage.

Naast de mogelijkheden van Schiphol zelf, zijn er ook veel externe parkeeraanbieders die de mogelijkheid bieden om uw auto overdekt te parkeren. Op schipholparking.nl kunt u deze externe aanbieders met elkaar vergelijken. Wanneer u in het overzicht de optie ‘overdekt’ aanvinkt, worden de externe aanbieders getoond die over deze mogelijkheid beschikken.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring