Ga je reizen en ben je op zoek naar een parkeerplaats op Schiphol? Tijdens de corona periode kon niemand reizen, maar nu is het wel tijd om op vakantie te gaan. De mensen die geen taxi willen pakken om van en naar Schiphol te gaan, kunnen eigen vervoer gebruiken en parkeren op Schiphol. Parkeren op Schiphol kost geld, het hangt ervan af hoe lang en waar je wilt parkeren. Er zijn verschillende pakketten en dit lees je verder in dit artikel.

Met crypto betalen

Zoals eerder gezegd bestaat parkeren op Schiphol uit verschillende pakketten. Het meest gebruikte pakket is shuttle parking, je kunt online een parkeerplaats reserveren om teleurstelling te voorkomen. Dit pakket is goedkoper, maar weet je dat je ook met crypto kan betalen? Cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple worden tegenwoordig de nieuwe betaalmethode. Als je bijvoorbeeld ethereum munten hebt, dan kun je vul je de hoeveelheid ethereum in en ethereum digitale wallet adres in. vraag als je in crypto mag betalen.

Voordelen met crypto

Als je voor je parkeerplaats op schiphol betaald met crypto, dan zijn er enkele voordelen aan verbonden. Er zijn nog mensen die een vrees hebben om in crypto te investeren, maar als je de voordelen bekijkt dan denk ik dat je van start gaat met investeren. Ten eerste zijn er geen bank kosten aan verbonden omdat crypto niet met de bank werkt en ze hebben lage transactiekosten bij een internationale betaling. Verder kun je met een mobiel betalen, je hebt niet speciaal een laptop of pc nodig en het mooiste ervan is dat je anoniem kan handelen. Je kunt de komende jaren veel verwachten van cryptomunten zoals BTC, ADA, ETH en nog veel meer. Ook kun je de ADA verwachting 2025 bekijken op Koersverwachting.nl.