Wie op reis gaat of gewoon iemand moet ophalen en afzetten en daarbij Schiphol zal aandoen, moet zeker wel eerst op zoek gaan naar een geschikte plek om te parkeren. De mogelijkheid wordt op de vele parkings daar geboden om te betalen met een bankpasje of creditcard. Nu er steeds meer betalingen wereldwijdt worden geaccepteerd in de vorm van crypto, mag Schiphol er niet bij achterblijven.

Een keuze uit een aantal parkings

Reserveren vooraf is er wel voor nodig en is het beter om zo alvast een mooie plek te bemachtigen. Vooral in het hoogseizoen kan het weleens gebeuren dat alle parkings in de buurt van Schiphol vol zijn en dat er uitgeweken moet worden naar parkings die verder gelegen zijn. Dat is niet bepaald comfortabel en zorgt voor veel ongemak. Het is bij de parkings mogelijk om ruim van tevoren een plek te reserveren en daar natuurlijk voor te betalen. Dat is ook waar het gebruik van crypto er aan te pas komt. Wie het allemaal slimmer aanpakt, reserveert er alvast een plek wanneer de koersen op de cryptomarkt hoog zijn. Zo wordt alvast een deel van de winst omgezet. Interessant is ook het volgen van de Stellar verwachting 2025 omdat die veel potentie in zich heeft.

Wat dacht je van een combinatie? 

Er wordt namelijk ook vaak gebruik gemaakt van de Park & Fly mogelijkheden die enkele hotels in de omgeving van Schiphol aanbieden. Bij die hotels kan de auto dus ook veilig geparkeerd blijven voor de duur van de reis. Door het heel pakket met crypto te betalen, kom je er dus nog voordeliger van af. In het comfort van het hotel kan ook de Litecoin toekomst voorspelling rustig worden bekeken.