XO Hotels Couture

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over XO Hotels Couture

Met een lange reis voor de boeg, zullen de meesten onder ons wel een ongerust gevoel hebben, zo een dag van te voren. Niemand wil namelijk de vlucht missen en kijk je nog eens of er niets vergeten is. In het vliegtuig zelf is het lang niet altijd mogelijk om een oogje dicht te doen en begint de vakantie of zakenreis eigenlijk zo op de verkeerde voet. Het is namelijk mogelijk om rustig een dag of twee van te voren in te checken bij XO hotels Couture en niet alleen jezelf rustig kunnen voorbereiden op de reis, maar ook nog gebruik te maken van de tijd om misschien nog de laatste inkopen te doen of gewoon lekker liggen slapen tot het tijd is om te vertrekken.

Tal van mogelijkheden dus in dit prachtig hotel

Het sterkste punt van een hotel moet immers niet alleen liggen bij het aanbieden van aantrekkelijke kamers, maar moeten er ook genoeg andere faciliteiten aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de gasten er zich meteen thuis zullen voelen. Maar om toch even bij de kamers te beginnen: die zijn verdeelt over 11 verdiepingen en bieden ruimte aan twee of drie personen.  Die zullen niets tekort komen omdat standaard elke kamer voorzien is van verwarming en airconditioning. Ook een ijskast, Wifi en een heerlijke regendouche horen erbij.  Voor gezinnen zijn er ook 4-persoonskamers ter beschikking en kan iedereen na uitgepakt te hebben naar Restaurant Dolce snellen om een keuze te kunnen maken uit de verschillende gerechten. Wie daar niet zo veel zin in heeft, kan ook gewoon de telefoon pakken en kiezen voor roomservice.  Het uitgebreid ontbijt wordt ook in het restaurant geserveerd en kan er vervolgens gebruik worden gemaakt van de gunstige ligging van het hotel om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te verkennen.

Verblijf bij dit hotel met de auto vormt ook geen probleem omdat alle hotelgasten hun auto gratis mogen parkeren in de eigen overdekte garage.

Verblijf in een hotel moet altijd een ontspannende aangelegenheid zijn en begint het bij XO hotels Couture al met het gratis mogen parkeren. De ruime kamers met tal van voorzieningen en het uitstekend ontbijt en diner aangeboden door Restaurant Dolce, vormen een welkome afwisseling en vergeet je bij het verblijf niet van de mogelijkheid gebruik te maken om de omgeving te verkennen.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?