Westcord Fashion Hotel Amsterdam

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Westcord Fashion Hotel Amsterdam

Reizen dient in alle comfort plaats te vinden en maakt het daarbij niet uit of het nu gaat om een zakenreis of een vakantie met het heel gezin. Het gemak dient de mens nu eenmaal en is het altijd fijn wanneer je ook kunt rekenen op het verblijf in een comfortabel hotel. Daar komt Westcord Fashion Hotel Amsterdam in en ben je maar een paar minuten verwijderd van het centrum van Amsterdam. Standaard in elke kamer is er een kluis en flat screen tv te vinden en zijn alle kamers verder voorzien van een airco. Wie een kopje koffie of thee lust, hoeft daarvoor de kamer niet uit omdat alle benodigdheden zich er al daar bevinden.

Probeer wel de SKYY bar of de welnessfaciliteiten

Laat het comfort van de kamer je er niet van weerhouden om een kijkje te nemen in de rest van het hotel. De moeite van het bezoeken waard, is de SKYY bar en is deze trendy bar bekend om de heerlijkste cocktails en het adembenemend uitzicht vanuit de 10de etage. Dit is de plek bij voorkeur om in de avonduren helemaal te ontspannen, maar vergeet je ook niet om in MME COCO te genieten van maaltijden bereidt door topchefs.  Wie er de voorkeur aan geeft om wat meer te bewegen, zal de Turkse stoomcabine of het verwarmd zwembad wel weten te waarderen. In het welness centrum is het verder ook mogelijk om een schoonheidsbehandeling te ondergaan of een yoga sessie bij te wonen.

Het is ook mogelijk om een fiets te huren en daarmee te kijken wat er in de omgeving te beleven valt. Na zo een drukken, maar zeker ontspannende dag, zoek je de rust van de kamer weer op en kan je nog wat pakken uit de minibar of naar een programma op de tv kijken.

Parkeren bij het hotel is ook mogelijk en draagt dit zeker ook bij aan het comfort. Een verblijf in Westcord Fashion Hotel Amsterdam zal je dus wel nog lang bijblijven en komt dat zeker door de uitgebreide welness voorzieningen, maar ook de kamers die allemaal voorzien zien van al het nodige comfort. Met het vriendelijk personeel en voldoende mogelijkheden om de omgeving te verkennen wordt het geheel afgerond en zijn er voldoende parkeermogelijkheden aanwezig bij het hotel.

 

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?