Vip-Parking.com

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Vip-Parking

 

Je moet wel snel erbij zijn om een parkeerplek te reserveren op Schiphol, vooral tijdens het hoogseizoen.  Het is bij vip-parking.com zelfs mogelijk om zonder een datum voor vertrek alvast een plek veilig te stellen. De exacte tijden kunnen achteraf ingevuld worden en wordt het tarief daarna gelijk berekend.  Het gaat bij vip-parking.com niet specifiek om het parkeren zelf. Waarom? Bij vip-parking.com wordt er namelijk een valetparking service geboden en zal het de medewerker van het bedrijf zijn welke de auto naar de parking zal rijden. Zorgen over jouw auto maken hoeft helemaal niet omdat de parking overdekt en afgesloten is. Bovendien zijn er overal camera’s aanwezig en bevinden zich altijd medewerkers zich in het gebouw.

De ervaren medewerkers zijn altijd beschikbaar

Wie gebruik wilt maken van de valetparking services van vip-parking.com, zal vanaf het moment van het gemaakt hebben van de reservering tot aan het in ontvangst nemen van de auto na terugkomst, altijd kunnen rekenen op het vriendelijk personeel. Ruimte voor onduidelijkheden wordt er dus niet geboden en wordt je altijd vlot geholpen. Zo wordt de bagage voor jou uitgeladen bij aankomst op Schiphol en weer ingeladen bij terugkeer.  Er wordt bij vip-parking.com ook de mogelijkheid geboden om de auto een wasbeurt te geven en wacht jou dus een glimmende auto op. Deze uitgebreidde en vlotte dienstverlening kost bovendien niet veel en mag vip-parking.com zich scharen onder meest concurrerende parkingbedrijven voor Schiphol. Zelfs parkeren voor een lange periode zal verrassend voordelig uitvallen.

Reserveren is ook telefonisch mogelijk of stuur je een mailtje naar de administratie. Na ontvangst van de bevestigingsmail ben je gereed om met de auto tot aan de vertrekhal te rijden. Na het doorgenomen te hebben van de voucher samen met de medewerker, kan je gelijk op stap. Het is natuurlijk ook mogelijk om de reservering te wijzigen of zelfs te annuleren. Veranderingen in jouw reis/vliegschema heb je immers niet in de hand en biedt vip-parking.com daarom alle ruimte om aanpassingen te verrichten na het plegen vande reservering.

 

De vele klantervaringen op de website spreken voor zich en wordt zakelijke reizigers ook de mogelijkheid geboden om middels een account maandelijks de rekening te ontvangen en alle historische gegevens op te vragen.

 

 

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?