Wat is de goedkoopste manier van valet parking op Schiphol?

Wanneer u gebruik wilt maken van valet parking op Schiphol, dan kunt u kiezen uit Schiphol P6 Valet Parking en Schiphol Terminal Valet Parking van Schiphol zelf, of uit een van de externe aanbieders van valet parking.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over goedkoop valet parkeren Schiphol

De externe aanbieders zijn vaak goedkoper dan valet parking van Schiphol. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders vergelijken op prijs en waardering.

Opties Valet Parking Schiphol
Gaat uw voorkeur uit naar valet parking van Schiphol zelf, dan is P6 Valet Parking op papier iets voordeliger dan Terminal Valet Parking. Terminal Valet Parking biedt namelijk meer comfort, omdat u letterlijk voor de ingang van de terminal uw sleutels afgeeft en vervolgens zo de vertrekhal inloopt. Dichterbij parkeren kan niet. Ook staat uw auto geparkeerd in een overdekte en beveiligde garage. Bij P6 Valet Parking rijdt u eerst naar P6, waar u vervolgens bij de balie uw sleutels afgeeft. Ook vanaf P6 bent u snel in de vertrekhal maar bij P6 Valet Parking staat uw auto niet overdekt.

Tarieven Valet Parking Schiphol
De tarieven van P6 Valet Parking zijn afhankelijk van reisduur en reisperiode. Dit maakt beide opties lastig te vergelijken. Voor Terminal Valet Parking betaalt u voor 1 dag 47,50 en vanaf 2 dagen 7,50 per uur tot het maximale dagtarief bereikt is.

Tarieven valet parking externe aanbieders
In onderstaande vergelijker kunt u de prijzen vergelijken van de externe aanbieders van valet parking. Deze zijn doorgaans goedkoper dan valet parking van Schiphol zelf. Kiest u voor valet parking bij een externe aanbieder, dan zult u ongeveer 15 minuten voor aankomst bij de vertrekhal moeten bellen om door te geven dat u er bijna bent. Vervolgens zal de chauffeur van de aanbieder naar u toekomen en geeft u uw sleutels af. Veel externe aanbieders bieden de mogelijkheid voor overdekt parkeren. De parkeerterreinen van de externe aanbieders liggen vaak wel wat verder weg van Schiphol dan het terrein en de garage voor valet parking van Schiphol zelf. Alles bij elkaar hangt uw keuze voor valet parking dus af van uw wensen en budget. U kunt in de vergelijker ook sorteren op de beoordeling van andere reizigers.

 

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring