Is het mogelijk om gratis te parkeren op Schiphol?

Het is niet mogelijk om gratis uw auto te parkeren op Schiphol. Alleen wanneer u iemand wilt afzetten bij de vertrekhal, kunt u kort uw auto stilzetten.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over Gratis Parkeren Schiphol

Hoewel gratis parkeren niet mogelijk is, zijn er wel voordelige opties voor kort parkeren, lang parkeren en valet parking. Zie hiervoor o.a. de pagina’s ‘Wat is de goedkoopste manier van kort parkeren op Schiphol?‘ en ‘Wat is de goedkoopste manier om lang te parkeren op Schiphol?

Als laatste kunt u er natuurlijk voor kiezen om uw auto gratis te parkeren in een buitenwijk van o.a. Amstelveen of Hoofddorp.

Vervolgens kunt u met de bus (lijn 300 van vervoerder Connexxion, voorheen Zuidtangent) naar Schiphol reizen. Een andere mogelijkheid is om uw auto gratis te parkeren in Badhoevedorp, waarna u met bus 195 (van vervoerder Connexxion) naar Schiphol kunt reizen. Natuurlijk is dit altijd op eigen risico.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring