Van der Valk Hotel A4 Amsterdam Airport

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Van der Valk Hotel A4 Amsterdam Airport

Als het om de bekende hotels in Amsterdam gaat, mag Van der valk hotel A4 Amsterdam airport zeker niet ontbreken en wordt de dienstverlening nog altijd als behorend tot de beste beschreven. Een groot deel van de hotelgasten bestaat uit personen die gebruik zullen maken van Schiphol om er een vlucht te pakken en wordt de tijd doorgebracht bij dit hotel dan ook besteed om de laatste voorbereidingen te treffen en helemaal ontspannen in het vliegtuig te stappen. Vaak kiest men er ook voor, om bij terugkomst weer het hotel te bezoeken en speelt die graag in op alle wensen.

Er komt de gasten dan ook niets te kort

Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage waar er ruimte is voor 130 auto’s. Omdat de garage in eigen beheer is, zijn de auto’s er altijd veilig geparkeerd en kan de auto er blijven staan tot na terugkomst uit het buitenland. Voor hotelgasten gelden er aantrekkelijke kortingen op het gangbaar tarief. De kamers zijn allemaal eigentijds ingericht en bieden standaard een regendouche, Wifi en natuurlijk airconditioning. Wie wat meer ruimte wil, kan voor de Comfort kamer met drie bedden kiezen. Er is zelfs een kamer beschikbaar voor minder validen en is eer een familie Suite waar het heel gezin in past. Naast de uitstekende voorzieningen in de kamers, is er ook alle aandacht besteed aan het welzijn van de gasten en komt dat in de vorm van welness “De Tropen”. Daar gaat er een hele wereld van ontspannen voor je open en is er de keuze uit een Finse sauna, een Turks stoombad of een heerlijk verwarmd zwembad. Na dit alles is het natuurlijk wel tijd om van een heerlijke maaltijd te genieten en is Restaurant Amstelle daarvoor de plek bij uitstek.

Het vinden van een hotel in de nabijheid van Schiphol zal nooit een probleem opleveren en behoort Van der valk hotel A4 Amsterdam airport zeker tot de favorieten waar men vaak voor kiest. Dat komt niet alleen door het comfort van de kamers, maar zeker de vele mogelijkheden tot ontspanning zoals de welness voorzieningen en het restaurant.  Het hotel leent zich verder uitstekend om te dienen als uitvalsbasis voor het verkennen van Amsterdam of een bezoek te brengen aan Artis.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?