Totalcareparking.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Totalcareparking.nl

Gelijk bereikbaar via de A4, is totalcareparking.nl altijd snel te vinden en wordt de snelle dienstverlening voortgezet bij het vervoer naar Schiphol. De shuttlebus is namelijk al binnen een minuut of 9 op Schiphol  en is gratis beschikbaar. Ook is er genoeg ruimte aanwezig voor al jouw bagage. Het handige van de shuttledienst van totalcareparking.nl is, dat er niet gewacht wordt tot de vol is, maar gelijk vetrekt. Bij aankomst wordt dezelfde werkwijze gehanteert.  Wie wat minder goed ter been is, hoeft zich geen zorgen te maken over de toegang van de bus en de overige faciliteiten omdat alles aangepast is.

Laat de auto ook grondig reinigen

totalcareparking.nl biedt niet alleen parkeerdiensten aan, maar kan je op verzoek de auto ook grondig laten reinigen. Bij terugkomst stap je in een frisse auto en geeft dat altijd een goed gevoel. Hetzelfde gevoel krijg je ook wanneer de tarieven worden bekeken. Deze zijn wel voordelig en is het duidelijk dat parkeren bij Schiphol dus niet veel hoeft te kosten. Ook parkeren voor een lange duur, is niet prijzig. Ondertussen staat de auto wel in de overdekte parking die bewaakt is en bovendien afgesloten.

Apart is de valet service waarbij je op jouw wenken wordt bedient. Zo heb je geen omkijken meer naar de auto wanneer je met die tot aan de vertrekhal komt aanrijden. De sleutels worden door de medewerker overgenomen en helpt die ook mee bij het uitladen van de bagage. Ook bij deze service wordt de auto overdekt geparkeerd en weer “van stal” gehaald bij jouw terugkomst.  Voor een snelle service wordt het aanbevolen om bij terugkomst gelijk de te bellen met de receptie en wordt de auto of shuttlebus gelijk beschikbaar gesteld.

Reserveren is eenvoudig online en bekijk je gelijk alle aanbiedingen. Eenmaal gereserveerd ben je verzekerd van een goede plek en kan je altijd nog veranderingen aanbrengen. Lees daarover wel eerst even de voorwaarden.  De parkeerservice van totalcareparking.nl is 1×24 beschikbaar en wordt je dus gelijk op weg geholpen, ook bij terugkomst. Indien er onduidelijkheden zijn, kan het personeel altijd om een uitleg worden gevraagd.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?