Topparking.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over TopParking

Wie ooit al geparkeerd heeft op Schiphol weet dat het belangrijk is om een plek te reserveren welke je het snelst toegang biedt naar de terminals. Je loopt anders het gevaar lang opgehouden te worden met alle gevolgen van dien. Dat oevrkomt jou wel niet bij topparking.nl omdat hun parking zich op maar een korte afstand van de luchthaven bevint en je dus snel bij de terminals bent. Dat gebeurt niet alleen door de shuttlebus welke je na aankomst gelijk naar de vetrekhal rijdt, maar ook de snelle afhandeling op de parking zelf. Daar staat de medewerkers altijd gereed om jou gelijk een parkeerplek aan te wijzen. Elke stap verloopt dus vlot en wordt dezelfde aanpak ook toegepast bij terugkomst.

Voor welke service kies je?

De klant is koning bij topparking.nl en kan er gekozen worden voor de shuttle service of de supersnelle valet parking. Met de luxebus ben je al binnen een paar minuten vanuit de parking bij de terminal en wordt je altijd een helpende hand geboden met de bagage. De shuttlebus is trouwens 1x24u beschikbaar en ondervindt je daar ook geen oponthoudt.  Bij het binnenrijden op het parkeerterrein wordt de auto van alle kanten gescand waardoor het duidelijk is in welke staat het ingeleverd is. indien er zich dus onregelmatigheden hebben voorgedaan (niet waarschijnlijk omdat het gaat om een afgesloten en bewaakt terrein), zal het niet moeilijk zijn om dat aan te tonen. Parkeren bij topparking.nl is dus geheel risicovrij en is jouw kostbaar bezit dus in de juiste handen. Dat kan ook gezegd worden wanneer er gekozen wordt voor de valet service. De medewerker welke de auto bij de vertrekhal overneemt, zal met de nodige voorzichtigheid de auto naar de parking rijden.

Ook hier wordt bij het uitladen van de koffers een helpende hand geboden. Bij terugkomst staat de auto gereed en worden de koffers weer voor jou ingeladen.

Het kan bij topparking.nl nog luxieuzer wanneer er gekozen wordt uit de extra diensten. Wie de auto zo lang geparkeerd laat staan, kan gebruik maken van die zee van vrije tijd om de auto te laten wassen of zelfs de ruiten te laten repareren met de autoruitservice. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door professioneel personeel en ben je dus verzekert van een goed resultaat.

Overdekt parkeren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden en kunnen elektrische auto’s ook gelijk opgeladen worden.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?