Sun-parking.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Sun-parking.nl

Wat is nu comfortabeler dan de gedachte dat, op weg naar Schiphol met de auto, je ervan verzekert bent dat er al een plek voor jouw gereserveerd ligt en je binnen een paar minuten na aankomst al bij de terminals zal arriveren? Bij sun-parking.nl wordt alles tot in de puntjes geregeld, van het reserveren online, tot aan jouw terugkeer. Het is een compleet pakket welke aangeboden wordt en is de dienstverlening door het vriendelijk personeel altijd gegarandeert.  Ondertussen staat de auto veilig geparkeerd op de afgesloten parking welke zich op maar 3km van de luchthaven bevindt.

Kies je voor wat meer comfort?

Wie voor het uiterste gaat op het gebied van dienstverlening, kan voor de valet service kiezen. Je rijdt hierbij rechtstreeks naar de vertrekhal waar een medewerker al gereed staat. Die helpt ook een handje mee bij het uitladen van de bagage, neemt de sleutels in ontvangst en rijdt de auto vervolgens naar de parking. Sneller kan het gewoon niet en is deze parkeeroptie bovendien verrassend voordelig bij sun-parking.nl. Het is dus niet alleen weggelegd voor zakenlieden, maar kan iedereen tegen een zacht prijsje er gebruik van maken. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om kort of lang parkeren. Bij aankomst terug van de reis bel je de medewerker weer op terwijl je nog de bagage aan het pakken bent en wordt de auto gelijk voorgereden. Zo verlies je geen minuut en kanm je vlot weer op weg.

Ook zelf parkeren waarbij er gebruik gemaakt zal worden van een pendelbus, is een aantrekkelijke optie bij sun-parking.nl. De parking is ruim en maak je gratis gebruik van de bus die 1×24 ter beschikking is. Na de reservering maakt het dus niet uit op welk tijdstip je de parking arriveert.

Naast het kort parkeren, wordt er ook de mogelijkheid geboden om de auto voor een lange periode te laten staan, tot zelfs 40 dagen. Je kunt zo dus op vakantie zonder je zorgen te maken om de auto.Omdat het voor een ieder betaalbaar moet blijven, is de tarievenstructuur voordelig opgebouwd waardoor zelfs voor de duur van 40 dagen een klein bedrag kwijt zal zijn.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?