Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Met de nabijheid van Schiphol, vormt Amsterdam natuurlijk een onmisbare schakel met alle diensten die er allemaal geboden worden aan het reizend publiek. Top hotelfaciliteiten horen daar natuurlijk ook bij en mag Steigenberger airport hotel Amsterdam zich daar ook bij scharen. De uitdaging is groot omdat het gaat om een diverse groep die strenge eisen stelt, maar vormt dat alles geen probleem dankzij de ruime ervaring waarover dit hotel beschikt. Alle aangeboden diensten zijn dan ook afgestemd met Schiphol en worden alle vluchten bijvoorbeeld ook bijgehouden om geen enkele hotelgast zijn of haar vlucht te laten missen.

Voor transport naar Schiphol wordt er ook gezorgt

De dienstverlening van het hotel gaat verder dan alleen het beschikbaar stellen van comfortabele kamers. Zo hoort een shuttle service er ook bij en wordt op deze manier er wel voor gezorgt dat elke hotelgast op tijd wordt afgezet bij de vertrekhal. De vertrekintervallen zijn van te voren bekend en staat dezelfde bus uiteraard ook gereed om bij aankomst terug op Schiphol weer in alle comfort naar het hotel te worden gereden. Daar kan je naar wens weer een hotelkamer opzoeken of ervoor kiezen om gelijk de reis te vervolgen. Het verblijf wordt een extra tintje bijgezet door de ligging van het hotel aan de overzijde van het Amsterdamse bos. Wie dus graag een rondje wil fietsen of gewoon een ontspannende wandeling wil maken, kan dat dus altijd doen. Indien er de voorkeur aan wordt gegeven om gewoon in het hotel te blijven, kan het zwembad worden bezocht, de fitnessruimte of neem je een kijkje bij het restaurant.

Er is trouwens een ruime keuze aan kamers en bieden die ruimte aan twee of meer personen. Gratis vervoer met de shuttlebus van en naar Schiphol is inbegrepen en kiest men er vaak ook voor om bij terugkomst nog een dag in het hotel te blijven.

De comfortabele kamers van Steigenberger airport hotel Amsterdam zijn dus extra uitnodigend en doen de ruime faciliteiten daar nog een schepje bovenop. Het handige is, dat je de auto gewoon bij het hotel kunt parkeren en die dus ook kunt gebruiken om te kijken wat er zoal te beleven valt in Amsterdam en omstreken. Dat is nu de ideale manier om de vakantie of zelfs een zakenreis te combineren. Vergeet ook niet om de uitgebreide sauna een bezoekje te brengen. Zeker een aanrader!

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?