Spa Sport Hotel Zuiver 

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Spa Sport Hotel Zuiver 

Een hotel mag wel als meer dan een voorziener van kamers gezien worden omdat de overige faciliteiten die er aanwezig zijn, het over een andere boeg gooien. Met een spa van maar liefst 13.000m2, is het duidelijk waar Spa sport hotel zuiver Park sleep & fly haar naam vandaan heeft. veel tijd in de kamer is er dus niet bij en is het puur ontspannen voor een ieder die een kamer in dit hotel boekt. Daar is men wel degelijk van op de hoogte dat er ook nog een vliegtuig gepakt dient te worden en de auto ook een veilige parkeerplek moet krijgen.

Beleef het ultieme genot in de spa

Elk hotel heeft zo zijn specialiteit en is het de uitgebreide spa bij hotel Zuiver. Kosten noch moeite zijn er gespaard om er werkelijk alle voorzieningen in te plaatsen waar de hotelgasten graag naar uit zullen kijken. Het eindresultaat is een spa met een infrarode en Finse sauna, diverse aromabaden en whirlpools en is het ook mogelijk een kleurentherapie te ondergaan. Na zo een intensieve ervaring, zal je je zeker super ontspannen voelen en zorgt het hotel er wel voor dat de overige diensten hierop zijn afgestemd. Voor de heerlijkste maaltijden (ontbijt, lunch en diner) zorgt het restaurant daar wel voor. Het gaat daarbij niet om vluchtig bereide maaltijden, maar neemt men er de tijd om gerechten te presenteren die allemaal afgestemd zijn op de ontspannende werking van de spa. Het is bij mooi weer trouwens ook mogelijk om in de buitenlucht te genieten van het zonnetje en onder het genot van een drankje.

Bij Spa sport hotel zuiver Park sleep & fly heeft men zich dus helemaal in gespecialiseerd in het bieden van haast alle denkbare services op het gebied van welness en is dat gelijk ook een goed idee voor een prachtige aanvang van de vakantie. Het hotel zelf biedt daarom ook comfortabele kamers aan en is er ook eraan gedacht om personen die terugkomen van een vermoeiende reis op te vangen. Na een dagje in de spa, zal men weer gelijk op krachten zijn gekomen en met frisse moed weer de reis kunnen vervolgen.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?