Smart Parking Schiphol

Bij het bekijken van alle parkeermogelijkheden op Schiphol zal het gelijk opvallen dat er tal van bedrijven zijn die hun diensten op dat gebied verlenen. Onder de aanbieders bevinden zich ook bedrijven die over een ruime ervaring beschikken, maar toch is Schiphol zelf de grootste aanbieder. Die weet immers als geen ander wat er verwacht wordt van de doorsnee parkeerder en zijn de aangeboden faciliteiten natuurlijk op een topniveau.

Schiphol Parkeren Vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Over Schiphol Smart Parking

Systeem Schiphol Smart Parking

Alles is erop gericht om jou zo snel als mogelijk vanaf de slagbomen bij de ingang op weg te helpen. Dat begint eigenlijk al bij het reserveren waar een duidelijk menu op de site geen ruimte laat voor twijfels. Hoe eerder de reservering, hoe hoger de korting zal bedragen en ben je natuurlijk ook verzekerd van een plek, zelfs in de drukke seizoenen. Er zijn verschillende manieren om de parking te betreden en kan er gekozen worden voor kentekenherkenning. Dat betekent dat je gelijk, zonder gebruik te maken van jouw creditcard, naar binnen kunt rijden. Vergeet daarbij niet om het kaartje uit de automaat te halen omdat je die nodig zal hebben bij het vertrek. Wie in het bezit is van de parkeercode, toetst die gewoon in en pak je gelijk het parkeerkaartje.

Bij het binnenrijden bevindt zich een speciale zone waar de bagage en overige passagiers alvast uit de auto kunnen. Dat bespaart ze veel moeite, vooral met alle bagage. Vanuit deze zone, loop je binnen een minuut naar de bussen die elke 10minuten vetrekken en over alle voorzieningen beschikken om de trip naar de vertrekhal zo aangenaam als mogelijk te maken. Zo zijn er aparte (ruime) bagagerekken aanwezig en worden op het informatiescherm alle vluchtweetjes afgebeeld. Zo kom je voorbereidt aan bij de terminal en zal het inchecken geen stagnaties ondervinden.

Bij terugkomst mag je dezelfde service verwachten

Denk niet dat na het afzetten bij de vertrekhal, het afgelopen is met de dienstverlening van Smart Parking Schiphol. In principe wordt er juist een aanvang mee gemaakt omdat de zorg van jouw kostbare auto nu geheel aan hun is overgelaten.

Dat wordt professioneel aangepakt en worden alle terreinen bewaakt met camera’s. Dat staat dus garant voor 1x24u toezicht en zorgt de strenge controle bij het in- en uitrijden ervoor dat onbevoegden geen toegang tot het terrein hebben. De auto kan er dus met een gerust hart worden achtergelaten en maakt het daarbij niet uit hoe lang de duur zal zijn.  Ook voor lang parkeren is Schiphol Smart Parking een aantrekkelijke optie, mede door de lage tarieven welke er worden gehanteerd. De duur van de periode geef je altijd vooraf op de reservering aan en is het mogelijk om tussentijds veranderingen aan te brengen. Het gemak staat dus op de eerste plaats bij het kiezen van een parkeerplek bij deze aanbieder.

Bij terugkomst stap je gelijk in de pendelbus welke al staat te wachten bij de terminal en bevindt jij je al na een paar minuten op de parking. Ook hier is het een goed idee om alle bagage en overige passagiers te laten wachten bij de ophaalzone en kunnen die snel in de auto. gebruik jouw parkeerkaartje of creditcard om de slagbomen open te krijgen en kan de reis zo worden vervolgt. Vanaf het moment dat je de koffers van de band hebt genomen tot je uit de parking rijdt, verloopt  doorgaans niet meer dan een uurtje en is de keuze van Smart Parking Schiphol daarom ook favoriet bij zakenmensen.

Reserveer dus tijdig en geniet daarbij van de aantrekkelijke kortingen die er geboden worden. Bekijk daarbij ook de extra’s zoals overdekt parkeren of het reserveren van een parkeerplek met oplaadpunt voor elektrische auto’s. Met de pendelbus ben je altijd snel bij de vertrekhal en wordt dezelfde service ook verleent bij terugkomst.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring