Schiphol.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Schiphol.nl

Bij Schiphol parkeren is geen probleem dankzij de vele aanbieders en beschikt de luchthaven zelf ook over een aantal ruime parkings, apart dus van die welke onder het beheer staan van particuliere aanbieders. Het voordeel van dit groot aanbod is zeker de tarievenstructuur welke als concurrerend beschouwdt mag worden en de vele overige diensten welke aangeboden worden. Naast het parkeren kan er namelijk bij sommige aanbieders ook voor gekozen worden om de auto grondig te laten reinigen of een onderhoudsbeurt te laten ondergaan.

Bij Schipholparking staat het gemak vooraan

De nabijheid van de parking bij de terminals zorgt ervoor, dat het mogelijk is om al lopend ernaar te gaan. Dat is gewoon binnen een paar minuten klaargespeeld en is dat wel een een comfortabele manier om naar Schiphol af te reizen met de auto.  Wie het nog eenvoudiger wilt, kan voor de valet service kiezen. Hier rij je met de auto gewoon rechtstreeks naar de vetrekhal, laad de koffers uit en overhandig je de sleutels aan de medewerker. Verder heb je dus geen omkijken meer naar de auto en kan je gelijk op weg. Bij terugkeer staat de auto natuurlijk gereed bij de terminal en stap je er gelijk in. Helemaal geen oponthoudt dus en is dit gegarandeerd de snelste manier om te “parkeren” bij Schiphol.

Wie niet zoveel haast heeft, kan de auto ook gewoon parkeren op de plekken die wat verder af liggen. In deze gevallen zal er gebruik gemaakt worden van de pendelbus die op regelmatige tijden rijdt en maar een paar minuten nodig heeft om je naar de terminals te brengen.  De bussen zijn ruim en comfortabel en wordt je de mogelijkheid geboden om de bagage al bij het betreden van de parking uit te laden. Zo hoef je nooit grote afstanden mee af te leggen. De tarieven verschillen natuurlijk en zijn afhankelijk van de ligging van de parking en de diensten waar je gebruik van wenst te maken. Zo kan de auto ook overdekt worden geparkeerd. Dat is altijd wel leuk, maar zijn er ook op de onoverdekte plekken genoeg voorzieningen getroffen om het parkeren veilig en comfortabel te maken. Een helpende hand van het personeel aldaar is nooit ver weg en wordt alles 1x24u bewaakt met behulp van camera’s. Wacht dus niet te lang met het reserveren en bekijk de verschillende mogelijkheden welke er aangeboden worden.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?