Ramada Amsterdam Airport Schiphol

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Ramada Amsterdam Airport Schiphol

Het is altijd een prettig gevoel wanneer je niet gehaast naar Schiphol vertrekken moet omdat je anders de vlucht zeker zal missen. Integendeel maak je dus gebruik van de mogelijkheid om ruim van te voren al inde nabijheid te zijn en zelfs tijd te hebben om de omgeving te verkennen. Hoe? Nou, door simpel een kamer te reserveren bij Ramada Amsterdam airport schiphol en van daaruit niet alleen binnen een paar minuten bij de vertrekhal te zijn, maar ook tijd te hebben om niet alleen te genieten van alles wat dit hotel zelf te bieden heeft, maar ook erop uit te trekken en te zien wat er allemaal te beleven valt in Amsterdam.

Bij Ramada schiet je echt niets te kort

De dienstverlening is wel helemaal top in dit hotel en kan er gekozen worden uit maar liefst 222 kamers. Die zijn allemaal voorzien van Wifi, een koelkast en ontbreken de voorzieningen om een kopje koffie of thee te zetten er ook niet. Ook in de warme zomermaanden is het verblijf er comfortabel dankzij de airconditioning. Om tegemoet te komen aan de wensen van de gasten die met hun auto komen, is de mogelijkheid er om die bij het hotel te parkeren. Ook het achterlaten van de auto om vanuit het hotel vervolgens naar Schiphol te gaan, is mogelijk door met alle koffers in de speciale shuttlebus plaats te nemen. Met 300 overdekte parkeerplaatsen weet je al dat het wel goed zit met de auto.

Wie in dit hotel verblijft, moet zeker een bezoek brengen aan de skybar en het dakterras. Vanuit de 18e verdieping heb je zo een prachtig uitzicht en kan je onder het genot van een drankje snel bijkomen van de reis.

Een goed hotel moet altijd gereed staan voor haar gasten en zorgt Ramada Amsterdam airport Schiphol er wel voor dat na een lange autoreis, er voor gezorgt wordt dat er niet alleen snel kan worden ingecheckt, maar je ook met een gerust gevoel de auto bij het hotel kunt parkeren. Dat is al een prettige start van de vakantie en kunnen in het hotel nog de laatsts voorbereidingen worden getroffen. De ideale ligging zorgt voor het binnen handbereik zijn van uitstekende restaurants en cafes. Ook voor zakenlieden zijn er speciale faciliteiten aanwezig.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?