Q-park.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Q-park.nl

Aanbieders voor het parkeren zijn er door heel het land te vinden en concentreren zij zich natuurlijk op de plekken waar de vraag het grootst is. luchthavens horen daar zeker ook bij en mag Schiphol daarom niet op het lijstje ontbreken.  q-park.nl is als één van de grootste aanbieders op het gebied van parkeermogelijkheden dan ook favoriet bij het groot aantal bezoekers die Schiphol jaarlijks aandoen. Het gaat bij q-park.nl trouwens niet alleen om het aanbieden van parkeermogelijkheden, maar worden er nog tal van andere diensten aangeboden. Alles wordt centraal gecoӧrdineert en krijgen klanten er allemaal een Q-card.

Dat maakt het betalen super eenvoudig

Wie regelmatig gebruik maakt van de diensten van q-park.nl, zal het gemak ervaren welke de Q-card met zich meebrengt. Zo is het in- en uitrijden van de parking snel gedaan omdat de betaling automatisch met de card plaats vindt. Wie niet in het bezit is van de kaart, hoeft zich echter ook geen zorgen te maken. Na het reserveren en betalen kan de ticket met daarop de QR code worden uitgeprint.  Bij het betreden van de parking wordt de code gebruikt en mag je met de auto naar binnen. De parking van q-park.nl ligt in Hoofddorp en zal je gebruik moeten maken van de diensten van de Connexxion lijnbus 330 om binnen 15 minuten op Schiphol te zijn. reizen met de bus is gratis (maximaal 5 personen) en is er ruimte genoeg vor al jouw bagage. Ook in de avonduren is de bus beschikbaar. 1x24u parkeren is dus mogelijk bij q-park.nl en pak je bij terugkomst weer de bus naar de parking.

De tarieven zijn uiteraard voordelig en kan de parking gebruikt worden voor zowel lang als kort parkeren.  Je zorgen moeten maken over de auto hoeft helemaal niet omdat de parking overdekt is en de auto er veilig staat. Het reserveren is snel gedaan en is het goed om altijd te kijken naar het schema van de bus. Zo zorg je voor een naadloze aansluiting met het vertrek en verlies je helemaal geen tijd. Snel en goedkoop, zo kan de parkingservice van q-park.nl worden beschreven en zit de auto er ook veilig geparkeerd in de overdekte garage.

 

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?