Park Plaza Amsterdam Airport

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Park Plaza Amsterdam Airport

Een hotel is veel meer dan alleen maar een aanbieder van kamers en zit elk modern hotel vol met faciliteiten die het verblijf tot een onvergetelijke zullen maken. Van restaurants tot aan een bar, alles tref je wel aan in Park PlazaAmsterdam airport en zou je door alles wat er te doen valt bijna vergeten jouw vlucht te pakken. Dat overkomt jou gelukkig niet omdat het personeel het vluchtschema nauwlettend in de gaten houdt en ook alle wijzigingen tijdig worden doorgegeven. Dat is dus echt wel zonder zorgen logeren in het hotel en worden er ook business services aangeboden.

Blijf je in de kamer of trek je er toch op uit?

Verblijf in het hotel is altijd ontspannend en mag er voor gekozen worden om gewoon in de kamer te blijven en alle maaltijden te laten bezorgen met de roomservice. Elke kamer beschikt over Wifi en speciale gordijnen die al het licht kunnen blokkeren. Zo geniet je van een totale rust en bevindt zich uiteraard ook een TV in de kamer samen met een bureau. Wie in de late uurtjes behoefte heeft aan een snack, kan er altijd eentje halen in de speciale shop. Eenmaal uit de kamer is het een goed idee om een kijkje te nemen in de restaurants of de bar. Er bevinden zich namelijk twee restaurants in het hotel en heeft restaurant Romeo zich gespecialiseerd in het verzorgen van een uitgebreid ontbijt terwijl Victor restaurant beschikbaar is voor de lunch of het diner. Ook bij de Whiskey bar is er een menu beschikbaar en natuurlijk ook de heerlijkste cocktails.

Heerlijk ontspannen kan ook met behulp van de wellness services die er geboden worden en kan je er terecht voor een ontspannende massage, stoombad of stap je de sauna binnen.

Voor het vervoer naar Schiphol wordt er ook gezorgd en vertrekt er om het half uur een shuttlebus vanuit het hotel. De reis naar de vertrekhal duurt zo een tien minuten en is het missen van de vlucht er dus niet bij. In het geval van een vertraging blijf je ook gewoon in het hotel en bestaat er altijd nog de optie om bij terugkomst weer voor een tijdje in het hotel te logeren.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?