NH Amsterdam Zuid

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over NH Amsterdam Zuid 

Verdeeld over maar liefst 8 verdiepingen, beschikt NH Amsterdam Zuid Park, sleep & Fly over kamers die allemaal een prachtig uitzicht te bieden hebben en mag het er zeker niet ontbreken aan luxe en comfort. Zo heeft een standaard kamer al een eigen douche of bad en zijn toiletartikelen ook inbegrepen. Dat scheelt ook bij het inpakken thuis omdat er toch voor alles wordt gezorgd in het hotel. Eenmaal heerlijk opgefrist, kan je een kijkje nemen in de minibar of op het bed neerploffen en kijken wat er op TV te zien is. Gratis Wifi hoort er natuurlijk ook bij.

Grote gezinnen kunnen gewoon samen logeren

Dankzij de mogelijkheid om aansluitende kamers te reserveren, is het ook voor grote gezinnen of groepen mogelijk om tijdens het verblijf toch gezellig samen met elkaar te zijn. Op verzoek kan er in de kamer een extra bed worden geplaatst of zelfs een babywieg. Toiletartikelen horen er natuurlijk ook bij en is er breedband Wifi beschikbaar. genoeg comfort in de kamers dus en kunnen alle kostbare spullen in de kamerkluis worden opgeslagen. Wie zich graag culinair wilt laten verwennen, dient zeker een bezoek te brengen aan Restaurant Sinfonia. Hier ben je terecht voor zowel de lunch als het diner en is er keuze uit de Franse of Internationale keuken. Ook de bar mag er zijn en kunnen er eveneens maaltijden besteld worden.  Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om via roomservice gewoon elke maaltijd tot aan kamer te laten bezorgen.

Er is natuurlijk ook gedacht aan personen die minder valide zijn en zijn er rolstoeltoegankelijke kamers beschikbaar.

Het gaat bij NH Amsterdam Zuid Park, sleep & Fly natuurlijk ook om de ruime parkeerfaciliteiten en kan ervoor gekozen worden de auto overdekt te parkeren en is er uiteraard ook een parkeerplaats voor minder validen. Er is dus wel aan alles gedacht bij NH Amsterdam Zuid en zijn ook personen met een auto er welkom om die veilig op het eigen terrein te kunnen parkeren. Er is een fietsverhuur aanwezig om op zo een manier de omgeving te verkennen en kan alle bagage opgeslagen worden zonder alles dus naar de kamer hoeven te sjouwen. Aantrekkelijk zijn ook de sportschool en sauna in het hotel zelf.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?