NH Amsterdam Schiphol Airport

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over NH Amsterdam Schiphol Airport

Wie denkt dat een ieder die naar Schiphol vertrekt, gelijk een vlucht zal pakken, heeft het glas mis. veel reizigers geven er de voorkeur aan om eerst een kamer in een hotel in de omgeving van de luchthaven op te zoeken en biedt dat de mogelijkheid om niet alleen tot rust te komen. Er wordt vaak namelijk ook gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de vele bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft, ook gauw een bezoekje te brengen. Zo begint de vakantie al lang voordat men in het vliegtuig stapt.

In het hotel valt er ook genoeg te doen

Het ligt er maar aan waar de hotelgasten de voorkeur aan geven en moet de dienstverlening wel op elk moment niets te wensen overlaten. Bij NH Amsterdam Schiphol airport, wordt er niets aan het toeval overgelaten en merken de hotelgasten dat meteen bij het inchecken. Dat verloopt altijd vlot dankzij het ervaren personeel en ben je al binnen een paar minuten al in de kamer. Men begrijpt wel dat je op doorreis naar Schiphol zeker geen tijd wil verliezen en van het hotel gebruik wilt maken om weer bij je zinnen te komen of juist gauw even Amsterdam te verkennen.  Zo ver hoef je niet eens te gaan om wat leuks te beleven omdat het Haarlemmermeerse bos en de bloemenveiling van Aalsmeer zich op korte afstand van het hotel bevinden.

Wie nog een lange reis voor de boeg heeft, zal het in de meeste gevallen wat rustig aan willen doen en de voorkeur aan geven in het hotel te blijven. Ook daar is er dus veel aandacht aan besteed en tref je er een zwembad en spa aan, maar ook een buitentennisbaan. Apart is ook het ontbijt dat geserveerd wordt in The Greenhouse en je zo de dag al een prettig begin heeft.

Wie er dus voor kiest om op stap te gaan met de auto, zal zeker gebruik maken van het hotel faciliteiten van NH Amsterdam Schiphol airport. Je kunt zo ruim van te voren inchecken en is het niet nodig om zelf te moeten zorgen voor transport naar de luchthaven. Met dat in orde, is er ook gedacht aan de behoefte om eerst tot rust te komen en zijn de kamers daarom ook van alle luxe voorzien. Indien men het wenst, kunnen er ook fietsen bij het hotel worden gehuurd om zo te kunnen genieten van de bosrijke omgeving.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?