New West Inn Amsterdam

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over New West Inn Amsterdam

Wie op zoek is naar hotel dat zich niet dicht bij de drukte van Schiphol of Amsterdam centrum bevindt, zal New west inn Amsterdam zeker op prijs stellen. Een half uurtje rijden van het centrum, staat dit hotel bekend om haar ruime kamers en is de omgeving ook al op zich rustgevend. Natuurlijk bieden de kamers behalve alle ruimte ook nog genoeg comfort in de vorm van gratis Wifi, een eigen telefoon en een tv. de luxe zet zich voort in de badkamer waar er een douche en haarföhn aanwezig is.Belangrijk is het ook dat er kamers ter beschikking zijn voor minder valide personen.

Je ligt er lekker centraal tussen Schiphol en het centrum

Belangrijk voor elk hotel is wel de omgeving waar het zich bevindt en ben je al binnen 15 minuten op Schiphol. Ideaal dus voor zij die van plan zijn om na verblijf in het hotel hun reis voort te zetten en is het prettig om te weten dat alle hotelgasten gratis mogen parkeren tijdens hun verblijf. Ook met de tram is vanuit het hotel Amsterdam centrum binnen een 30 minuten te bereiken en valt er in deze prachtige stad natuurlijk van alles en nog wat te beleven. Bekend is Amsterdam nog altijd van het bruisend nachtleven en de vele restaurants. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er ook gebruik gemaakt zal worden van het luxe ontbijt buffet welke elke ochtend geserveerd wordt en bestaat uit tal van verse sappen en een ruime variatie aan beleg. Wie gewoon wilt dineren in het hotel zelf, kan altijd terecht bij het hotel restaurant. Een partijtje pool spelen kan ook in de lounge & bar en worden er daar tal van dranken, ook niet-alcoholische, geserveerd. Gratis parkeren is mogelijk op de ruime parking voor het hotel.

Wie naar Schiphol wenst door te reizen, kan gebruik maken van de shuttlebus en zal het personeel graag het fijne weten te vertellen over deze aangeboden dienst.

Laat jezelf of het heel gezin dus verwennen met een verblijf in New west Inn Amsterdam en kan het verblijf gecombineerd worden met het bezoeken van Amsterdam en omgeving of doorreis naar Schiphol. Het hotel is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en is er een shuttlebus beschikbaar om vanuit het hotel rechtstreeks naar de vertrekhal te reizen.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?