Long term parking Schiphol

Parkeren op Schiphol kan op verschillende manieren en hoort Long term parking daar zeker ook bij. Niets is namelijk comfortabeler dan naar de luchthaven te rijden met jouw eigen auto, waarbij je in ieder geval een forse tijdwinst hebt. Het grootste zorgpunt voor het met de auto gaan naar de luchthaven, is het vinden van een parkeerplek. Daarbij gaat het niet zo zeer om de om het vinden van een plek zelf (er is altijd ruim voldoende), maar meer om de gehanteerde tarieven en de veiligheid van de auto.

Long term parking Schiphol vergelijken

<div id="parkos-search" data-parkos-lang="nl" data-location="parkeren-schiphol" data-filter-airport="true" data-filter-search="true" data-background-color="#FFFFFF" data-title-color="#397FB8" data-main-button-color="#FFFFFF" data-main-text-color="#333333" data-reservation-button-color="#5CB85C" data-reservation-text-color="#FFFFFF" data-show-period="true" data-show-title="true" data-widget-id="d1b4ba465913fc6f4f3ed9276c2c2aa6"></div>

Meer informatie over Long Term Parking Schiphol

Hoe zit bij Long term parking Schiphol

De grootste zorgpunten voor de passagiers die naar Schiphol willen komen met hun eigen auto, zijn allemaal meegenomen bij de opzet van de long term parking. Sommige auto’s worden voor weken lang geparkeerd en daardoor zal de rekening daarbij nooit torenhoog oplopen, omdat het allemaal betaalbaar moet zijn. Schiphol lang parkeren moet voor iedereen kunnen. Wie keurig online reserveert krijgt bovendien een ander tarief. Voordeel van deze vorm van reserveren, is dat het alsnog mogelijk is veranderingen aan te brengen. Bij het wijzigen van jouw reisschema pas je eenvoudig de reservering aan en zorg je er zo wel voor dat er geen extra betalingen verricht moeten worden. Het is trouwens altijd mogelijk om aan te geven dat je, eenmaal vertrokken, langer weg zal blijven.Zo kan je met een gerust gevoel jouw vakantie of zakenreis voort zetten. De tarieven bij Long Term Parking Schiphol zijn verrassend laag te noemen dankzij de ruime faciliteiten en de jarenlange ervaring. Zo kan er efficient gewerkt worden en heeft dat een positieve invloed op de tarieven.

Wordt het overdekt of onoverdekt parkeren?

Wie de auto lang geparkeerd laat staan, kan dat liever in een overdekte parking doen. Daar staat de auto immers bescherm tegen alle invloeden van het weer. Handig vooral tijdens de extreem koude of warme maanden van het jaar. Natuurlijk is ook het parkeren op een onoverdekte parking een aantrekkelijke optie. Bij Schiphol Long Term Parking staat de auto onder alle omstandigheden veilig geparkeerd. Dat wordt gegarandeerd door de 1x24u camerabewaking en afgesloten terreinen voor onbevoegden.

Bij het reserveren van een plek wordt je ook de mogelijkheid geboden om te kiezen voor valet of shuttle service. De snelste manier om in te checken is natuurlijk de valet service en stap je aankomst weer gelijk in de auto zonder enig oponthoudt. De shuttle service is echter ook snel en vertrekken de bussen op vaste tijden. De nabijheid van de parking met de terminals, zorgt ook bij deze service ervoor dat je al snel bij de incheckbalie bent.

Er zijn verschillende bedrijven die Long Term Parking diensten aanbieden en kan je ze allemaal het best eerst met elkaar vergelijken voordat je er een reservering plaatst. Omdat de auto zo lang geparkeerd zal staan, wordt er bij sommige aanbieders de mogelijkheid geboden om de auto grondig te laten reinigen, de smeerolie te laten verversen of de tank vol te gooien. Het opladen van de accu’s voor elektrische auto’s is bij alle aanbieders mogelijk. Na zo een lange vakantie waarbij je helemaal ontspannen op Schiphol arriveert, zal je dus niet de schrik van jouw leven krijgen door in een auto met een lege accu te stappen.

Long Term Parking Schiphol is dus veel meer dan alleen maar het aanbieden van een veilige parkeerplek voor de auto, maar staat ook de dienstverlening naar de passagiers er centraal. Die worden op hun wenken bediend en kunenn zonder oponthoudt zich zo snel als mogelijk begeven naar de incheckbalie. Indien gewenst, kan de auto tijdens jouw afwezigheid dus het nodig onderhoudt ondergaan of grondig worden schoongemaakt. Let ook op de tarieven en vergeet niet tijdig te reserveren. Daarbij kan je altijd nog in aanmerking komen voor een aantrekkelijke korting en is een plek zeker ook gegarandeerd.

 

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring