Lang parkeren Schiphol

Wie een familielid of kennis op moet halen op Schiphol, zal meestal niet meer dan een uur of twee de auto moeten parkeren. Aan parkeerruimte is er beslist geen gebrek bij Schiphol en is er ook geen reservering vooraf nodig om de auto voor een korte periode geparkeerd te laten staan. Wie echter van plan is om langer weg te blijven, zal gebruik moeten maken van lang parkeren op Schiphol. Hier vergelijken we de beste parkeeraanbieders in de buurt van luchthaven Schiphol!

Schiphol Lang Parkeren Vergelijken

Meer informatie over Lang Parkeren Schiphol

Schiphol Lang Parkeren is speciaal toegerekend op het faciliteren van auto’s voor een periode van langer dan een paar dagen. Van groot belang daarbij is het wel dat de auto veilig geparkeerd is en er ook nog de mogelijkheid geboden wordt om die ook overdekt te laten parkeren. Vooral in de winter levert dat aardig wat comfort op en staat de auto gereed om er gelijk mee weg te kunnen rijden.

Schiphol lang parkeren

Parkeren bij Schiphol is dus divers en berekend op een groot aantal behoeftes. Bij lang parkeren gaat het bij de eigenaren van de voertuigen erom, dat alles ordelijk plaatsvindt en er geen sprake mag zijn van schade of diefstal. Alle parkeerfaciliteiten zijn daarom ook bewaakt met behulp van camera’s en bevinden zich er slagbomen bij alle in- en uitgangen. Voor het kunnen betreden van zo een parkeerfaciliteit dient er aan een aantal voorwaardes voldaan te worden. Zo is een reservering nodig en worden alle gegevens gebruikt om een controle ter plekke uit te voeren. Het belangrijkst is het kenteken en worden de camerabeelden gebruikt om vast te stellen wie er achter het stuur zat. Kentekenplaatherkenning wordt ook gebruikt om automatisch de afrekening bij het vertrek in orde te maken. Wie er vandoor wilt gaan met een gestolen voertuig zal de slagbomen dus niet open krijgen omdat ook de creditcard van de persoon die de reservering geplaatst heeft aanwezig moet zijn. Diefstal van de auto wordt op zo een wijze voorkomen. Ondertussen zorgt het cameratoezicht er op, dat er ook geen sprake zal zijn van vandalisme en zal schade toegebracht door bijvoorbeeld een botsing door een andere auto gelijk geregistreerd worden. In veilige handen is de auto dus te allen tijde en kan er ook voor gekozen worden om de auto overdekt te parkeren. Dit biedt een groot voordeel tijdens bepaalde periodes van het jaar zoals in de winter en mag er altijd gebruik worden gemaakt van deze parkeeroptie. Het overdekt lang parkeren biedt ook het voordeel dat er mogelijkheden te vinden zijn om elektrische auto’s op te laden. Bij terugkomst dus gelijk een volle accu waardoor je geen oponthoud zal ondervinden. Dat is nu eenmaal ook de bedoeling van lang parkeren Schiphol: veilig parkeren tegen een scherp tarief.

Parkeren Schiphol lang

Lang parkeren kan variëren tussen een paar dagen of zelfs weken en biedt lang parkeren Schiphol daarom een aantal opties. Bij de meeste aanbieders kan de auto drie weken geparkeerd worden en is dat ruim voldoende voor de meeste reizigers. Het parkeertarief verschilt ook per aanbieder en valt het gelijk op dat voor het berekenen van het tarief je relatief goedkoper uitkomt wanneer de auto er langer geparkeerd zal staan. Het tarief voor 3 weken parkeren valt dus reuze mee en zijn er daarom verschillende aanbieders te vinden. Die zorgen er wel voor dat er altijd voldoende ruimte beschikbaar is en zorgt dit er ook voor dat je met een vergelijking voordelig uit kan komen.

Naast de periode waarin je weg zal blijven, is ook het verlangen naar extra diensten van invloed op het maken van een keuze voor de geschiktste aanbieder voor lang parkeren. Eenmaal de auto zo lang geparkeerd zal staan, is het niet zo vreemd dat er extra diensten aangeboden worden. Deze extra tijd kan gebruikt worden om de auto bijvoorbeeld een grondige schoonmaakbeurt te laten ondergaan. Wat is er nou prettiger dan na terugkomst van een lange reis gelijk in een keurige auto te kunnen stappen? Dat geeft al meteen een prettig gevoel en is het trouwens ook mogelijk om reparaties/onderhoudt uit te laten voeren.

Wist je dat de auto ook gelijk kan worden gerepareerd?

Weer zo een unieke aanbieding van lang parkeren Schiphol, is de mogelijkheid welke door sommige aanbieders geboden wordt om gelijk de auto te laten repareren. Zo is het misschien hoognodig om de V-riemen te laten vervangen of de remmen. Gedurende jouw afwezigheid kan alles wat aangegeven is aan de auto gedaan worden. Natuurlijk vindt alles in overleg plaats en krijg je vooraf ook een offerte. Het totaal kostenplaatje is dus vooraf wel bekend en is het wel prettig om vooraf op de hoogte te zijn op de hoogte van de rekening.

Ook voor het regulier onderhoudt kan de auto gelijk onderhanden worden genomen en mist de auto zo ook nooit een service interval. Lang parkeren Schiphol is dus verbonden aan een aantal voordelen en dus perfect te combineren met alles wat met de auto te maken heeft.

Bij het parkeren kan er gekozen worden voor het achterlaten van de sleutels of die mee te nemen. Sommige aanbieders verplichten je wel om de sleutels achter te laten en worden die altijd wel veilig opgeslagen. In het geval van calamiteiten kan er altijd gauw ingegrepen worden en loop je ook niet de kans om tijdens jouw vakantie of zakenreis de sleutels kwijt te raken. Dat kan wel voor nare situaties leiden en is het daarom altijd een geruststellende gedachte om te weten dat de sleutels zich dan veilig op Schiphol bevinden.

 

Voor transport naar de terminal staat altijd een bus gereed

De parkeerterreinen welke gereserveerd zijn voor lang parkeren Schiphol bevinden zich altijd op een afstandje van de terminals, maar vormt dat helemaal geen probleem voor het vlot mogen inchecken of bij terugkomst. Er staat namelijk altijd shuttlebussen gereed en vertrekken die op vastgestelde tijdstippen. Binnen een paar minuten na het instappen wordt je al afgezet en kan de incheck vlot verlopen. Na aankomst van jouw vliegreis op Schiphol, is de bus ook gelijk te vinden en kan je snel weer plaatsnemen in jouw auto. De bussen zijn ruim genoeg voor alle bagage en kan er altijd een helpende hand worden geboden voor het in- en uitladen van alle bagage. Ook voor minder validen en kinderen is zo een bus geschikt en zorgt het centrale verzamelpunt bij zo een terminal en de parking ervoor dat er geen sprake kan zijn van onduidelijkheden. De bussen ingezet door de verschillende parkingaanbieders zijn ook gelijk te herkennen en stap je zo nooit in de verkeerde bus.

Bij sommige aanbieders wacht de bus niet eens tot die vol is en vertrekt die meteen wanneer er al personen in plaats genomen hebben. Je zorgen moeten maken om laat aan te komen hoeft dus niet omdat er altijd een bus beschikbaar is en de vlotte dienstverlening ervoor zorgt dat je altijd een gedegen planning kunt maken.

Vergeet niet de tarieven te vergelijken

Lang parkeren Schiphol vergelijken mag natuurlijk niet ontbreken bij het op zoek gaan naar een geschikte aanbieder. Die zorgen er wel voor dat er alles aan gedaan wordt om zoveel als mogelijk klanten aan te trekken. Het vergelijken van de tarieven is vrij eenvoudig en dien je alleen maar op de betreffende websites aan te geven voor welke periode je de auto geparkeerd wilt laten en wordt het te betalen bedrag daarna gelijk berekend. Tarieven voor lang parkeren bij Schiphol kunnen nogal verschillen en heeft dat ook te maken met de diensten welke extra geboden worden zoals overdekt parkeren. Kijk daarom naar het compleet aangeboden pakket en beslis daarna welke aanbieder het beste is voor lang parkeren Schiphol goedkoop. Ook de extra toeslagen welke er gehanteerd worden in het geval dat je wat langer dan aangegeven de auto geparkeerd zal laten, zijn belangrijk om mee te nemen omdat de kosten anders aardig zullen beginnen aan te tikken.

 

Voor het lang parkeren Schiphol kan je dus online altijd naar een geschikte aanbieder zoeken en zorgt dat ervoor dat je altijd het gunstigst tarief uit kan kiezen. Let ook op de overige diensten welke er aangeboden worden zoals het schoonmaken of zelfs het repareren van de auto. Dat levert doorgaans een flink prijs- en tijdsvoordeel op en is na het ophalen van de auto alles weer in een topconditie. Het is bij lang parkeren wel aangeraden om tijdig een plek te reserveren. Dit levert niet alleen een prijsvoordeel op, maar ben je ook verzekerd van een plek, vooral tijdens de drukke seizoenen. Afhankelijk van de aanbieder waar er voor gekozen wordt, zullen er andere regels gelden met betrekking tot het transport tot aan de terminals. Lang parkeren Schiphol goedkoopis ook mogelijk te combineren met het verblijf in een hotel door te kijken wat Park Sleep Fly te bieden heeft.

Valet Parking Schiphol

Valet parking is de luxe manier van parkeren, rijd direct naar de vertrek hal en iemand parkeert uw auto.

l

Park, sleep & fly

Park, sleep and Fly is de optie als je wilt overnachten de nacht voor je reis. Boek een hotel + parkeerplaats.

R

Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren bij Schiphol, meer dan enkele dagen? Vergelijk dan de beste Schiphol lang parkeren opties.

Parkeer aanbieders

Park, sleep & fly hotels

jaren ervaring