Hotel Chariot 

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Hotel Chariot Park sleep & Fly

Een combinatie van reizen en verblijf in een hotel wordt door velen nog steeds gezien als de ideale manier tot rust te komen voor de aanvang van de vlucht of juist bij terugkomst even wat tijd uit te trekken om weer even bij te komen van de drukke reis. Ingespeeld op deze wensen wordt er dan ook door Hotel Chariot Park sleep & fly en wordt het je nog comfortabeler gemaakt door de mogelijkheid te bieden, om er de auto gratis geparkeerd te laten staan voor de duur van jouw hele reis. Dat is dus lekker voordelig en

Ontspannen de vlucht aanvangen is dus gegarandeerd

Dat is altijd wel één van de grootste wensen van het reizend publiek om na de hectische dagen van het inpakken van de koffers en het treffen van alle overige voorbereidingen, het wel een ware verademing is om eens lekker neer te kunnen ploffen op zo een zacht en comfortabel hotelbed. Eenmaal aangekomen rest jou als hotelgast niets meer dan alleen maar te ontspannen omdat het personeel wel voor alles zorg zal dragen. Of het nu een uitgebreidt ontbijt is of een lunch waar je kunt kiezen uit de heerlijkste gerechten, aan alles is er gedacht bij Hotel Chariot en ontbreken de veelgevraagde voorzieningen zoals koffie- en theefaciliteiten er ook niet. De kamers bieden standaard plaats aan 2 personen en zijn er ook grotere beschikbaar voor 3 personen.

Wie een aparte ervaring wil beleven, moet zeker een kijkje nemen bij Bar Centennial. De aparte sfeer die er daar hangt, wordt kracht bijgezet door de cocktails die er samen met heerlijke bitterballen worden aangeboden. Bijzonder is ook de aparte rookruimte waar er zich een open haard bevindt.

Het is dus duidelijk dat er aan alles gedacht is bij Hotel Chariot Park sleep & fly en de mogelijkheid om de auto geparkeerd achter te laten wel zeker door de vele bezoekers op prijs wordt gesteld. Met de overige faciliteiten zoals het Grill restaurant en de gezellige barook geheel ter beschikking van de hotelgasten, zal het park, sleep and fly optie zeker de start zijn van een ontspannende vakantie. Ook bij terugkeer wordt de mogelijkheid geboden om weer tot rust te komen in één van de vele kamers.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?