Grand Hotel Amstelveen

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Grand Hotel Amstelveen

Om geen gehaast gevoel te hebben bij het reizen vanuit Schiphol of voor zij die de behoefte aan wat rust hebben bij terugkomst, is Grand hotel Amstelveen de juiste partner. Daar wordt elke bezoeker gelijk in de watten gelegd en zorgt men er ook voor dat alle voorzieningen gericht zijn op een vlot verder verloop van de reis. Het hotel is bovendien chique ingericht en behoren de kamers tot de ruimste die er te vinden zijn. Standaard bevindt zich in elke kamer een eigen badkamer met een eigen badkuip en is er ook een minibar aanwezig.Daar houdt de verwennerij niet op en kan er ook een kamer gereserveerd worden met een eigen balkon of terras.

Ook in de omgeving valt er veel te beleven

Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam, kan met de bus het centrum worden aangedaan. Daar tref je onder meer het Rijksmuseum aan en het van Goghmuseum. Apart is ook de mogelijkheid om met de fiets de omgeving te verkennen en kunnen die bij het hotel zelf worden gehuurd. Er valt dus genoeg te doen in de omgeving en is het een goed idee om vooraf een planning te maken om de tijd in het hotel zo effectief te besteden. Wie er de voorkeur aan geeft om het wat dichterbij te zoeken en dus gewoon in het hotel te blijven, kan kijken wat de gym te bieden heeft of het kijken op het menu van Bistro Nice! Een aparte manier van ontspannen is het maken van een fietstocht door het Amsterdamse bos of verken je op alle gemak de omgeving van Amstelveen en Uithoorn.

Niets is zo prettig als het aanvangen van een lange reis met een ontspannen gevoel en valt de keuze voor de groep die dit graag willen, daarom ook op hotels met een park, sleep and fly optie. Het gaat hier om het totaal pakket aan diensten die er aangeboden worden en zorgt dit ervoor, dat het verblijf altijd naar wens zal verlopen. Ook op financieel gebied komt verblijf in Grand hotel Amstelveen voordelig uit omdat het altijd een enorme besparing van tijd en geld betekent wanneer je gewoon met de auto op stap kunt. Informeer bij het reserveren naar de parkeermogelijkheden en vertrek je zo goed voorbereidt uit huis.

 

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?