Flight-parking.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Flight-parking.nl

Het overkomt ons allemaal weleens: de auto keurig te hebben geparkeerd, maar je toch zorgen maken om een gemiste onderhoudsbeurt of het vuil interieur. Om tegemoet te komen aan deze wensen, biedt flight-parking.nl daarom naast haar parkeerpakket ook de mogelijkheid om de auto te laten servicen of zelfs de tank weer even vol te gooien. Alles wat er maar nodig is om na jouw terugkomst gelijk te kunnen stappen in een goed onderhouden auto, met een volle tank en waar zowel het interieur als het exterieur een grondige schoonmaakbeurt hebben ondergaan.

Alle diensten zijn ook nog betaalbaar gehouden

Je zou wellicht denken dat met al deze aangeboden diensten de tarieven aan de hoge kant zullen liggen. Dat is echter geenzins het geval en zal je bij het online reserveren wel zelf merken dat de tarieven laag gehouden zijn. het vriendelijk personeel staat jou altijd tot dienst, ongeacht het uur van de dag. De auto is gelijk na aankomst op Schiphol parking al in veilige handen. Naar wens kan dce auto ook geparkeerd worden in een overdekte garage. Daar staat de auto beschermd tegen de invloeden van het weer.  Ook de onoverdekte parkeerplaats biedt genoeg veiligheid en zorgt flight-parking.nl er wel voor dat de auto in dezelfde staat als ingeleverd wordt afgegeven. Eigenlijk beter wanneer er gekozen wordt voor de optie de auto te laten servicen of grondig schoon te laten maken.

De valet service is 1x24u beschikbaar en is het personeel snel om in het geval van onduidelijkheden assistentie te verlenen. Indien je dat aangeeft, zullen de kilometerstanden ook worden genoteerd zodat er geen twijfel bestaat over de afgelegde afstand na het afgeven van de sleutels. Bij terugkomst op Schiphol bel je even op het opgegeven nummer om de medewerker de kans te geven de auto voor te rijden.

Ook aan elektrische auto’s is er gedacht en worden de batterijen gelijk opgeladen. De tank laten volgooien kan ook op verzoek en is het reserveren snel online gebeurt. flight-parking.nl biedt jou genoeg ruimte om de reservering op tijd te wijzigen of zelfs te annuleren.  Betalen kan vooraf, maar ook na terugkomst. Zij die vaker gebruik maken van de diensten van flight-parking.nl, kunnen ook de aanvraag doen om de rekening aan het eind van de maand op te laten sturen. deze betaaloptie is meer bedoeld voor zakelijke rijders.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?