Eazzypark.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Eazzypark.nl

Ook een eenvoudige manier van parkeren wordt geboden door eazzypark.nl. het gemak begint al bij het reserveren omdat je al binnen drie minuten een plek op jouw naam hebt staan. Dat is niet alleen snel geregeld, maar kan je daarbij ook gelijk aangeven of de auto gewassen dient te worden of de batterijen opgeladen. Met alles duidelijk vastgelegd wordt het tarief gelijk berekend en kan je op de dag van het vertrek gelijk naar Eazzypark op maar een paar tiental meters van de vertrekhal worden gereden. Het maakt daarbij niet uit of je gekozen hebt voor de valet of shuttle service.

Binnen drie minuten al bij de vertrekhal

Omdat Eazzypark zo dichtbij de vertrekhal ligt, ben je al lopend in drie minuten bij de terminal zijn. Eenvoudiger kan het dus niet. Bij het Schiphol parkeren dient de sleutel overhandigd te worden aan de medewerker op de parking en zal die de auto vervolgens plaatsen op de gereserveerde plek. De overdracht vindt altijd vlot plaats en kan de bagage al bij de ingang uitgeladen worden. Zo ben je al snel op weg naar de vertrekhal. Dezelfde vlotte afhandeling vindt plaats bij het ophalen van de auto. Wie gekozen heeft voor de shuttle service, zal naar de auto gebracht worden terwijl bij de valet service de auto al bij de gereed staat op precies dezelfde plek waar je het afgegeven hebt bij de aankomst op Schiphol. Bij beide opties dienen de sleutels achtergelaten te worden bij de servicebalie welke 1x24u geopend is. Ongeacht het tijdstip waarop je dus arriveert, is parkeren bij Eazzypark dus mogelijk.

 

Om de veiligheid van de auto te garanderen, is de parking afgesloten en rij je bij binnenkomst door de videostraat. Daar wordt de auto van alle kanten gefotografeerd en zorgt men er zo voor dat er er geen twijfels bestaan over de staat waarin de auto zich bevondt voordat het de parking opreed. Met alle veiligheidsmaatregelen op het parkeerterrein zorgen ervoor dat onbevoegden geen toegang tot de parking hebben. Jouw kostbare “heilige koe” is bij Eazzypark.nl dus in goede handen en geniet je van alle voordelen die het parkeren daar te bieden heeft.

 

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?