Dutch Design Hotel Artemis

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Dutch Design Hotel Artemis

Met een ideale ligging op maar een paar minuten afstand van Schiphol, is Dutch design hotel Artemis natuurlijk in trek bij zij die een kort, maar comfortabel verblijf zoeken om al gebruik makend van de hotelfaciliteiten, lekker te ontspannen of die tijd te gebruiken voor andere activiteiten zoals het verkennen van Amsterdam of het ontmoeten van zakenpartners. Alles is mogelijk bij dit fraai vormgegeven hotel en wordt elke gast op zijn wenken bediend. De aangeboden diensten zijn er ook op gericht om niet alleen snel naar Schiphol af te reizen, maar ook na terugkomst over een kamer te kunnen beschikken.

Ook culinair zit het goed

Het hotel staat naast de uitstekende kamers, ook nog bekend om haar maaltijden op topniveau en worden deze allemaal bereidt in Restaurant-Bar De Stijl. Bij de bar kan er nog worden genoten van een drankje en wordt elke ochtend ook nog het ontbijt tot op de kamer bezorgd. Je kunt dus gerust uitslapen en daarna ervoor kiezen om op het terras een drankje te pakken of een fiets te huren om de omgeving zoals het Sloterpark of het Amsterdams Bos te verkennen. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer erop uit te gaan en ligt de tramhalte op korte loopafstand van het hotel. Eenmaal op stap, kan er vanuit het hotel ook een lunchpakket worden meegenomen. Er is dus zo een beetje aan alles gedacht om het verblijf zo comfortabel als mogelijk te maken.

De trend zet zich voort in de kamers die allemaal comfortabel ingericht zijn en zijn er voorzieningen te vinden om het verblijf ook voor minder valide personen mogelijk te maken. Een bagageopslag en 24-uurs receptie horen er ook bij en zal je altijd gauw geholpen worden.

Met de juiste voorzieningen om niet alleen snel in te kunnen checken en de bagage op te kunnen slaan, maar ook nog te zorgen voor kamers die allemaal het hoogste comfort bieden, is Dutch design hotel Artemis dus niet alleen een favoriet voor zij die op vakantie gaan, maar ook het aanwezige businesscentrum en de af te huren vergaderzaal. Bij de parkeergarage zijn er ook voorzieningen getroffen om elektrische auto’s op te laden.

 

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?