Comfortparking.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Comfortparking.nl

Bij het parkeren op Schiphol is het altijd goed wanneer je de mogelijkheid wordt geboden om voor een aantal opties te kiezen. Bijcomfortparking.nl zijn er maar liefst 3 beschikbaar: shuttle service, valet parkeren of gebruik maken van een combinatie van beiden. Het laatst is een uniek concept en stelt je in de mogelijkheid om bij aankomst de auto tot de vertrekhal te rijden en de rest over te laten aan de medewerkers van comfortparking.nl. bij terugkomst pak je dan gewoon de shuttle bus naar de parking.

Snel parkeren en op weg

Ook voor zij die kiezen voor de volledige shuttle service, kunnen rekenen op een snelle dienstverlening. De instructies op de parking zijn duidelijk, je bagage uitladen en de auto op slot. De sleutels hoef je daarbij niet in te leveren en stap je gelijk in de bus welke al in 4 minuten op Schiphol is. Dat is lekker snel en is comfortparking.nl ook geschikt voor lang parkeren. Met de voordelige tarieven is dat zeker de overweging waard. Er kan ook aangegeven worden bij het reserveren dat de auto gewassen wordt tijdens jouw afwezigheid. Het terrein is bewaakt met behulp van camera’s en kan je er ook voor kiezen de auto overdekt te parkeren. Aan keuze is er dus geen gebrek bij comfortparking.nl. onnodig te zeggen dat de parking 1×24 geopend is en je dus altijd, ongeacht het tijdstip, gelijk geholpen zal worden. Voor de zakelijke rijders is het ook mogelijk om een account aan te maken en op zo een wijze nog sneller een reservering te kunnen plaatsen. Bovendien ben je zo altijd gegarandeerd van een plek op de parking.De rekening kan gewoon aan het eind van de maand voldaan worden en zijn de historische gegevens gelijk beschikbaar.

Een ruime keuze aan parkeeropties in combinatie met voordelige tarieven maakt comfortparking.nl zo populair onder zij die met de auto naar Schiphol moeten. Voor het uiterste gemak kan er voor de valetservice gekozen worden, maar is ook de shuttleservice goed geregeld. Bovendien is de auto in alle gevallen veilig geparkeerd en kan je er ook voor kiezen om die te laten wassen. Voor zakenmensen worden er ook extra diensten aangeboden zoals het kunnen betalen van de rekening aan het eind van de maand.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?